Over ons

Ik zal je wat over de mensen die voor InStijl schrijven vertellen.

 

Hi, ik ben Dewi en ik ben de eigenaresse van InStijl. Ik ben met InStijl begonnen, puur omdat ik erg van beauty en fashion houd, om mijn creativiteit kwijt te kunnen en gewoon omdat ik van schrijven houd. Ik ben 14 jaar. Erg jong dus! 

Zoals ik al eerder benoemde houd ik erg van make-up en fashion. Ik kan uren bezig zijn met mode of make-up. Ik ben vooral gek op tassen, ik heb er nu zo'n 15 á 20. Ook met make-up bezig zijn geniet ik van, dat verschilt van oogschaduw tot foundation!

Ik kom uit Nederland maar ik hou eigelijk meer van een lekker warm land (denk aan zon zee en relaxen).

Ik zit nog op school en doe havo/vwo. Ook met kleding geef ik advies over de laatste mode trends en hypes. Ik schrijf vanuit mijn kennis dus tips zijn altijd welkom!

Hai, ik ben Julia en ik schrijf columns voor InStijl. Mijn collumns gaan over persoonlijke dingen en mijn kijk op de wereld. Ik ben 13 jaar. Mijn eerste collumn over koninginnedag kun je hier lezen.

Hoi! Ik ben Puck en ik schrijf de gastartikelen op InStijl. Ook ik ben 13 jaar en ik doe VWO (gymnasium). Ik vind het erg leuk om voor InStijl te schrijven! Je kan van mij verschillende onderwerpen verwachten. Beauty, lifestyle en af en toe misschien ook wat fashion. Eerst was het plan om elke woensdag iets te plaatsen, maar door drukte van o.a. school zal dat helaas niet gaan... Ik ben dus nu van plan heel soms iets te schrijven, één keer in de zoveel tijd, waarschijnlijk zal het niet al te vaak zijn. Sorry!

Hi!

Ik ben Floor, 13 jaar en elke eerste dag van de maand zal er een column van mij verschijnen. Deze heet 'Floor is InStijl'. In mijn column geef ik mijn mening, het is dus erg persoonlijk! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel plezier op InStijl!