ma

01

apr

2013

InStijl 2 jaar! Hiephoi!

Hiephoi! InStijl bestaat 2 jaar! En nee, dit is geen 1 april grap ;-). Op 1 april 2011 maakte ik InStijl aan, het eerste artikel dat ik schreef heb ik verwijderd, maar die van 2 april staan er nog op. Dus, nu ga ik taart eten in het zonnetje, met een zonnebril op, doen alsof het zomer is!

1 berichten

do

18

aug

2011

Nieuwe lay-out

Er is een nieuwe lay-out online gekomen! We waren het donkere zat en kozen nu voor liefelijk roze. Ook de kleuren van het logo zijn ietsje veranderd!

Eens in de zoveel tijd moderniseren we de lay-out naar onze eigen smaak.  En dat is nu gebeurd! 

Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

6 berichten

za

30

apr

2011

Nieuwtje!

Deze week gaan wij allebei op vakantie (lees vorige artikel over de vakantie van Dewi) dus waarschijnlijk worden er niet elke dag artikelen geplaatst. Misschien helemaal niet maar dat hangt gewoon van hoeveel tijd we hebben en zo af. Vanaf volgende week zondag komen er weer artikelen!!

 

Dit artikel is geschreven door Dewi en Puck.

2 berichten

ma

18

apr

2011

Veranderingen op instijl

Omdat Floor vanwege prive-redenen gestopt is met het maken van artikelen voor instijl zullen wij (Puck en Dewi) een paar dingen veranderen. Er komen nu alleen artikelen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag. En ze worden natuurlijk niet meer door Floor geschreven. We vinden het natuurlijk jammer dat Floor stopt en bedanken haar heel hartelijk voor haar bijdragen maar wij gaan gewoon verder met de site!

 

Dit artikel is door Puck en Dewi geschreven.

5 berichten