Beautygloss Party 2013

Gister was de Beautygloss Party! Iedereen die een beetje het beautyblog wereldje volgt kent  beautygloss wel, het is namelijk de eerste beautyblog in Nederland en ook de meest succesvolle! Mascha (de eigenaresse) had vorig jaar en het jaar daarvoor al een groot feest gegeven voor haar bezoekers dit jaar weer een, maar dan nog groter!

Het was in de Beurs van Berlage, net als de vorige keer, maar dan was er nu een zaal bij. Dat was fijn, omdat de vorige keer de rijen heel lang waren en dat was nu veel minder.

Ik heb vrij veel foto's gemaakt, maar de kwaliteit is niet echt om u tegen te zeggen, toch wil ik ze jullie laten zien omdat ze de sfeer vrij goed laten zien.

 

Als je op de foto's klikt krijg je de hele foto zonder het kader.

Als er geen act op het podium was lieten ze de tweets zien met de hastag #BGParty2013. Hier is mijn tweet te zien, dus als je me op twitter wilt volgen: @DewiJuul (Julia is mijn tweede naam)

Meike van der Veer treedt op (van het eerste seizoen van de voice), en wat een stem heeft zij zeg!

Je kon je haar laten doen bij Remington.

De ingang naar de tweede zaal...

En dit is de grote zaal van boven. Het was echt heel erg leuk! Ik ging met Puck en Floor, en we hebben genoten, we zijn op de foto geweest met Mascha, Cyntia, Tatjana en Awisa en hebben ook nog lekker geshopt!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Kick (zondag, 28 april 2013 12:32)

    Super leuk filmpje!