Gossip Girl Fashion

Gossip Girl, een typische Amerikaanse meiden serie waar ik weg van ben, of was. Ik heb inmiddels alle seizoenen gekeken en viel na de laatste aflevering in een soort zwart gat... Een van de dingen die ik zo leuk aan GG vind is de kleding. Blair (links, gespeelt door Leighton Meester) en Serena (rechts, gespeelt door Blake Lively) hebben al het geld van de wereld en lopen in dure designer kleren, maar ook vind ik hun style gewoon erg leuk en passend bij de personages! (ik heb ook alle boeken gelezen he he). Daarom dacht ik, waarom maak ik niet een inspiratie artikel? 

Zo en dat waren ze dan. Blairs stijl is meer preppy met vooral veel kleur, en die van Serena is meer ''eigen'', in het begin had Serena vooral meer grijze outfits maar later droeg ze toch meer kleur. Ik zou veel van de outfits nooit in het echt dragen, maar toch haal ik er veel inspiratie uit omdat er vaak net wat onverwachts in de outfits zit.


En dan wil ik het nog heel even over bovenstaande jas/mantel hebben. I Love it. Het is natuurlijk heel ouderwets maar zo classy! Classy en stijlvol. Dat wou ik even kwijt!

 

En nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie van deze outfits vinden, leuk of toch iets teveel van het goede? Laat het me weten in de comments!

 

Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Kick (zondag, 28 april 2013 12:36)

    Jaaaa die groene jas! Em die grote witte tas in t midden: hebben!

  • #2

    beautyblogg (vrijdag, 10 mei 2013 20:07)

    Ik vind alles leuk ik ben echt verslaafd aan kleren.