Zomer schoenen must-haves

The summer is on its way! Yeah! En betekent een nieuwe frisse garderobe, of in ieder geval je garderobe aanvullen met nieuwe spulletjes! Zo ook je schoenen collectie, daarom laat ik je vandaag mijn zomerschoenen must-haves zien!

Om te beginnen met witte gympes, en dan speciefic witte Keds, tenminste dat is mijn persoonlijke voorkeur. Ik had een keer iets gelezen over Keds, maar was toch meer fan van Vans (he he), maar toen ontmoette ik Tumblr en volgde ik (per ongeluk, ik kende haar hiervoor nog niet eens...) een Eleanor Calder stijlblog (zoals deze of deze) en daar zag ik de witte keds, bam liefde! Ik heb zelf de too the point keds in het wit, die zijn net even anders, maar dat vind ik juist wel leuk. Je kan natuurlijk ook voor Vans gaan, maar die heeft iedereen tegenwoordig en Keds zijn in Nederland nog niet zo bekend, vind ik personlijk leuker! En ook zit er in de prijs nog wat verschil ;-).

Oxfords zijn al een paar seizoenen een trend, en kunnen nu ook nog wel mee. Ik heb bovenstaande van Fred de la Bretoniere in mijn schoenencollectie, ze zijn van echt leer en heel elegant, en ze passen bij alles! Ik ben gewoon fan van oxfords! Ze kunnen onder rokjes, jurkjes en broeken, super handig en wat aangekleder dan gympen!

Sandalen! Ik vind sandalen veel leuker dan slippers,  omdat ze gewoon veel gekleder staan! Dus ja, een must-have voor mij. De bovenste twee zijn van Zara en de onderste van Mango.

De All Star, ach ja. Wie kent hem nou niet? Zo'n classic, die al zo lang in is, die gaat niet meer uit de mode denk ik. Ik heb zelf een paar hoge rode, maar zou ook graag deze lage zwarte willen, omdat die wat meer bassic zijn. Ze passen overal bij en zijn lekker stoer! Oh ja, en ze zittem nog eens super fijn!

Espadrilles! Ze zijn terug! Ik moet eerlijk zijn, ik moest er even aan wennen, sterker nog: ik vond ze afschuwelijk... Maar ik heb mijn mening bij moeten schaven, want nu vind ik ze heel erg leuk! Ze zijn casual, en ook: het is een stoffen schoentje, dus ik zou er niet echt in investeren en ze in een leuk printje of felle kleur die gewoon voor dit seizoen is. De eerste is van Pull and Bear, de tweede en derde van Zara en de laatste is van Art Soule via Zalando.

En als laatste een paar sleehak sandalen! Deze zijn van Mango en vind ik werkelijk prachtig! Ze zien er heel luxe uit! Maar dit soort zomerse sleehakken zijn eigenlijk overal wel te koop. Ik weet ook niet precies waarom, maar in de zomer ga ik toch eerder voor sleehakken? I don't know why... Maar een paar mooie hakken als aanvulling vind ik wel zo mooi!

 

En dit waren dan mijn zomer schoenen must-haves, 6 paar schoenen voor een seizoen is veel, en ik zeg ook niet dat ik al deze schoenen ga kopen, maar ze staan op mijn wenslijst! 

 

 

 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0