First things tag!

Ik zag deze tag voorbij komen bij: our favourites en ik vond het een hele leuke tag, dus dacht ik: die ga ik ook doen! 

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt

Oke, dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik zeg altijd: goede morgen, vandaag wordt een goede en leuke dag. Het is iets wat ik deed om mezelf iets meer te motiveren en de dag positief te beginnen en nu is het misschien ook een beetje een bijgeloof geworden... Tja, daarna ga ik me bed opmaken (niet al te netjes natuurlijk) maar ook dat om me dag netjes te beginnen zeg maar.

 

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat

Uhm... 

 

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Pfoe, op de bank ploffen of wat eten voor mezelf maken en daarna op de bank ploffen?

Eerste auto?

Die heb ik niet! Ik ben 14 dus dat duurt nog een paar jaar...

 

Eerste ongeluk/verkeersovertreding?

OP het moment dat ik dit artikel schreef, was het nog niet gebeurdt, maar nu ik dit zo na lees wel, het is niet een ernstig ongeluk, maar ik ben laatst aangereden... Ik kwam van rechts, en toen kwam eropeens een auto aan, ze reed veel te hard en stopte maar niet. Ik kon nog net een harde trap op mijn trappers geven en toen raakte ze me al, mijn achterwiel dus ik viel. Maar goed, alles was nog heel en ik ook dus het is goed afgelopen!

 

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was?

Ik denk dat dat zangeres of zuster was. Ik luisterde toen vaak naar mijn vaders muziek en wou net z'n rockster worden als Cheryl Crow... MIjn vader heeft toen ook een hele tijd volgehouden dat ik goed kon zingen omdat ik er toen zo weg van was... Arme papa. En zuster omdat ik toen ja zuster nee zuster gekeken had, ik weet niet wat ik eerst wou: zangeres of zuster.

 

Eerste keus dessert

Vanille ijs of aardbijen ij oh nee wacht, vanille ijs met aardbijen!

 

Eerste keus qua drinken

Sap, roosvicee appel rode vruchten. Helaas hebben ze die bij veek supermarkten niet... Anders is het gewoon water, drink ik altijd wel op! 

 

Eerste liedje dat in je opkomt

Ik heb nu het liedje van Ja zuster Nee zuster in me hoofd, maar als ik dat even weg denk Honestly van Hot Chelle Rea, een van mijn favorieten! 

Eerste grote aankoop

Ik denk mijn Nintendo of mijn Macbook, mijn nintendo als dat groot genoeg is, anders mijn Macbook, bij allebei stond ik toch even met zwetende handjes!

 

Eerste baantje

Een echt baantje heb ik nog niet gehad, maar ik pas af en toe op en help mijn moeder met haar webshop.

 

Eerste keer in het vliegtuig

Dat was toen ik 2 was naar Kreta, ik kan me er helemaal niks mee van herrineren! De eerste keer dat ik het me wel kan herinneren was naar Lesbos, het was even spannend, maar verder ging het prima!

 

Dat was 'm dan! Ik vond het een erg leuke tag! Als je wil dat ik vaker dit soort dingen doe, of nog leuke tags weet, laat het achter in de comments!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 0