Gespot bij C&A

De C&A is een winkel waar ik nooit heen ging, maar door fashionisaparty.nl ben ik er een paar keer binnengelopen, en ik moet zeggen: C&A is hip! Vooral op de Clockhouse afdeling zie je heel veel trends van nu. Toen me dat was opgevallen heb ik gelijk even een paar foto's gemaakt.

Om te beginnen met deze hoed. Jullie zagen hem al in dit artikel. Ik ben nooit een hoeden persoon geweest, maar ik denk dat het nu begint. Niet dat ik de hoed al gekocht heb, maar sindsdien kijk ik alleen maar naar hoeden... Ik wist gewoon niet zo goed wat ik er nou mee moest, maar nu zie ik me al lopen in een lekker zomerse outfit, en de hoed natuurlijk.

Loafers! Ze waren vorig seizoen al helemaal in, maar kunnen prima nog een seizoenetje mee, ze hebben ze o.a met glitters en slangen print!

Ook van deze hakken moest een kiekje gemaakt worden, ten eerste: de kleur! Wauw, en natuurlijk de hippe teen (hoe noem je dit ookalweer?) ook dit is helemaal hip en daar hebben ze een mooie hak van weten te maken!

En ook hier zien we de ''tenen'' trend! Cute!

En dan nog een paar sandaaltjes, die kleur! Beautiful.

Zo dat waren dan even een paar foto's van leuke spulletjes in de C&A, ik heb niks gekocht maar het leek me toch leuk om met jullie te delen! Wat de schoenen betreft: ik heb nog nooit schoenen van de C&A gehad en dus weet niet hoe goed de kwaliteit is. Maar als het geen echt leer is zou ik er niet al teveel van verwachten, alsnog zijn het leuke hippe schoenen voor een klein prijsje!

Commentaar schrijven

Commentaren: 0