Beauty shoplog!

Ik weet niet of ik dit ooit wel eens verteld heb, maar ik heb van die periode dat ik of meer met beauty, of meer met fashion bezig ben. Nou, deze maand was het beauty. Ik woon in twee huizen dus koop ik de balngrijkste make-up dingen dubbel (daar helpt mijn moeder ook bij). En mijn foundation en mascara waren op (en de mascara's waren niet goed meer) dus besloot ik wat nieuwe spulletjes te kopen, ik ging eerst even op internet zoeken naar betere/nieuwe producten en toen kreeg ik zo'n zin om beauty te shoppen! Dus ja, dat deed ik en dit is het resultaat...

Om te beginnen een bronzer van Rimmel, als bleekscheet die ik ben vind ik een beetje kleur helemaal niet erg, maar ik wilde een matte bronzer, eentje waarmee ik ook kan shapen, na wat research kwam ik deze tegen en zette'm op mijn lijstje, ik heb nog staan twijfelen in de winel omdat ik zag dat Catrice nu ook een matte bronzer heeft, maar koos toch voor deze. En hij is fijn! (wordt vervolgt). Hij was 8 euro.

OM de bronzer aan te brengen kocht ik deze kwast bij de hema, deze brengt het gewoon wat dunner en dus natuurlijker aan en is ook fijn om te shapen, ik had deze al maar die gebruik ik alleen om poeder aan te brengen dus kocht ik er nog een bij. Hij was 3.-

 

En ook kocht ik de brightning concealer van de Etos! Ik had ook een nieuwe concealer nodig, maar die van Catrice was overal uitverkocht... Dus koos ik voor deze! Hij was 4 euro.

Mijn losse poeder van essence is bijna op, en na de goede review van Misslipgloss besloot ik dat deze ook met mij mee naar huis mocht! Hij was 3 euro.

Wat mascara betreft koos ik voor de Incrediball mascara, omdat ik daar veel goede verhalen over gehoord had! Hij was 4 euro.

 

En voor de sexy curves mascara van Rimmel (er was 40% korting op de mascara's van Rimmel, MaxFactor en L'oreal! bij de Kruidvat!) die had ik al en vind ik super fijn, dus vandaar. DIe was 11.- zonder korting.

En ik ben natuurlijk ook een kijkje gaan nemen bij de Big Bazaar! Ik was al een tijd geleden er heen geweest en toen zag ik ook al dat ze Niveau, Revlon, Calvin Klein etc verkochten, maar ik was toen meer van de fashion dus had niks gekocht, maar nu: OMG Niveau? Revlon? Calvin Klein!!!??? Voor 3 euro per stuk! Wauwie, hier verheugde ik me dus heel erg op. Ik ging naar huis met twee lipticks, een van Niveau en een van Calvin Klein. Allebei voor 3 euro per stuk (!!).

Ook kocht ik bij de Big Bazaar een nieuwe topcoat van Rimmel, die die ik nu heb (van Catrice) is niet heel top, dus kocht ik deze. Hij was 3 euro.

Omdat mijn foundations opwaren kocht ik weer de Photo Finish foundation van Catrice, die mix ik altijd met een dagcreme en dat werkt heel fijn! En ook kocht ik de BB creme waar iedereen het nu over heeft van Catrice. Ze waren 7 en 6 euro.

En ik kocht ook nog baby shampoo van Etos eigenmerk om miijn kwasten schoon te maken. 

 

En dat was mijn shoplog! Ik hoop dat jullie het leuk vonden, en laat me weten als je nog ergens een review van wilt zien!

 

Hebben jullie nog leuke, interessante, toffe spullen gekocht de laatste tijd?

 

Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 0