Louis Vuitton fashion show

Op al verschillende blogs heb ik het voorbij zien komen: de nieuwe collectie van Louis Vuitton, de prints, het kleur gebruik, het model van de kleren, de vormen. En dan natuurlijk de show zelf, prachtig. Niet dat ik er zelf bij was, maar gelukkig heeft Louis Vuitton een filmpje op hun website staan, want echt prachtig gewoon. 

Als allereerst wil ik het even hebben over de show zelf: de roltrappen, hoe gaaf? Ik zat de Elle te lezen en opeens zag ik deze foto:

En ik was echt even onder de indruk van de grootsheid van deze show, ik bedoel maar vier roltrappen dat is niet niks toch? En de brede catwalk, modellen die in paren lopen geheel vernieuwend allemaal. 

 

En dan de kleding: blij was ik om te zien dat de kleur geel weer terug komt in het mode boeg, ik ken veel mensen die geel echt niks vinden maar ik vind het altijd wel mooi, het is licht en vrolijk, echt iets zomers.

En dan natuurlijk de print: een schaakprint zou ik het noemen denk ik? Ik had niet gedacht dat er veel vernieuwends zou komen dit seizoen (wat er ook niet echt is gekomen) maar dit heb ik nog nooit eerder gezien en ik ben er weg van.

En ik wil het ook even kort over de haar accessoires hebben, want zijn de haarbanden weer in? Ik vind dat haarbanden behoorlijk tuttig kunnen ogen, maar nu ik ze zo zie vind ik het toch wel weer leuk, wat denken jullie?

En ik vind het nog behoorlijk draagbaar ook allemaal!

En Miranda Kerr is al gespot in een prachtig jurkje van de show. Maar toch zou ik niet zoveel geld besteden aan zoiets duurs (want goedkoop zou ik Louis Vuitton niet noemen), het is zo iets van nu dat het volgend seizoen al weer uit is denk ik. Maar ik gok zo maar dat goedkopere ketens wel op deze trend in zullen springen en iets soortsgelijks uitbrengen. 

 

Als je de show nog wilt bekijken ^. Maar je kan natuurlijk ook naar de website gaan van Louis Vuitton.

 

Marc Jacobs, you did it.

 

Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 0