Trend: de Parka

De parka. De parka was al een kleine trend vorig jaar (of inmiddels twee jaar geleden) maar was/is dit seizoen een enorm grote trend. Zelf vond ik het eerst een beetje een zwerver jas, maar nu ben ik er helemaal weg van. Het kan je outfit net een extra vintage achtige touch geven.

Hierboven nog wat voorbeelden van twee outfits met een parka, zelf had ik al een tijdje mijn oog op een exemplaar met (nep) leren mouwen, maar die zoektocht had ik een beetje opgegeven.. Todat ik een paar weken geleden opeens de perfecte vond bij de sting! Erg warm is'ie niet, maar goed wie mooi wilt zijn moet (in dit geval: kou) pijn leiden. En ik ben er helemaal weg van! Hij staat bij vrijwel alles en zou ook best nog in het voor jaar kunnen, binnenkort een OOTD! 

 

De parka is dus een must voor dit verdere seizoen! En als je niet van groen houd zijn er nog genoeg andere opties als bijvoorbeeld blauw of camel, en daarbij komt ooknog dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn! Bij de H&M vind je ze al vanaf 25 euro!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 0