Floor is InStijl: Happy New Year!!

Gelukkig Nieuwjaar! Hebben jullie allemaal een fijne oudejaarsavond gehad? en een fijn 2012?! Wat is 2012 ongelofelijk snel gegaan! Ik heb allemaal leuke, grappige, fijne dingen meegemaakt. Ook wat minder leuke dingen, maar dat hoort er allemaal bij!  

 

Natuurlijk heb ik ook goede voornemens voor 2013. Stiekem ken ik mezelf en weet ik dat ik deze voornemens nooit ga vol houden, maar dat is gewoon een puntje discipline en dat is misschien ook wel een heel goed voornemen, haha!

 

Als eerste wil ik positief denken, Ik denk heel vaak “dat lukt me toch niet” of “dat heeft toch geen zin”, maar in 2013 wil meer denken zoals “het is het proberen waard” en “niet geschoten is altijd mis”. Hierbij ben ik al aardig op weg en dit wil ik in 2013 doorzetten! O, en ik zie tegenwoordig overal een 'experience' in, haha!

 

Ook wil ik graag een conditie hebben, ik ben totaal niet sportief en doe ook niets van sport. Ik ben na 10 minuten fietsen al moe! Ik heb totaal nog geen idee hoe ik het ga doen, maar ik gá het wel doen!

 

Ik wil ook gezonder eten, niet omdat ik mezelf dik vind, of zoiets, maar ik heb om 3 uur ongelooflijke honger. Meestal pak ik dan chocolade of een zak chips. Gewoon om dat dit zo snel en makkelijk gaat. In 2013 wil ik gezonder eten!

 

Mijn kamer is over het algemeen wel netjes, maar toch wil ik vaker mijn kamer opruimen. Ik denk vaak “Dat doe ik morgen wel”of “dat komt wel”. NEE! Dat doe je morgen niet! Dat doe je NU!!

 

Mijn cijfers zijn best prima, maar in 2013 wil ik meer plannen voor school en niet alles op het laatste moment doen. In mijn agenda staat alles keurig gepland , zodat ik overal genoeg tijd voor heb (ik heb zelfs alles gemarkeerd met roze (maken) en groen (leren)) maar ik kom dit nooit na! In dit opzicht is het ook een puntje discipline.

 

Als ik het zo bekijken, moet ik gewoon meer discipline hebben, met school, mijn kamer, etc. Ik moet natuurlijk niet té streng voor mezelf zijn (het moet geen strafkamp worden), maar een beetje discipline kan geen kwaad.

 

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig 2013 krijgen! En heel veel geluk en k hoop dat al jullie wensen uit komen!

Big hug, Floor

 

Wat zijn jouw wensen voor 2013? en heb je goede voornemens?

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Puck (woensdag, 02 januari 2013 12:51)

  Jouw voornemens tellen bijna allemaal ook wel voor mij (behalve dat kamer opruimen, ik heb niet zo vaak een rommelige kamer ;))! Verder wil ik spontaner zijn, dus spontaan dingen doen, spontaan even naar een vriendin/het zwembad/de bioscoop etc. gaan. Ook wil ik nog minder verlegen zijn. Ik ben na de basisschool al een heel groot stuk 'uit mijn schulp gekropen', maar in 2013 wil ik dat nog meer doen! Dit hangt ook een beetje samen met het spontaan zijn denk ik? Ik denk dat dat het wel was, haha!

 • #2

  Floor (zaterdag, 05 januari 2013 13:45)

  Puck, je mag altijd spontaan naar mij toe komen hoor!

 • #3

  Puck (zaterdag, 05 januari 2013 18:09)

  Haha yaay!