Persoonlijke update

Zoals je misschien wel gemerkt heb update ik de laatste tijd veel minder vaak, op de een of andere manier lijkt er maar niks uit mijn vingers te komen, ideeen heb ik wel. Maar als ik klaar zit om ze uittevoeren loop ik vast, dan lijkt het wel alsof ik geen zin meer heb, gek he? Ik word enthousiast als ik een leuk (vind ik zelf) idee heb voor een artikel, maar om het uittevoeren, ho maar! 

Daarbij speeld ook dat ik het heel druk had met school, we hadden veel proefwerken en so's omdat de rapporten eraan zaten te  komen, en ik kreeg ook mijn voorlopig advies. Dit zal ik even kort uitleggen omdat ik er hier op InStijl eigenlijk nooit wat over verteld heb:

 

Omdat ze van mij niet zeker wisten of ik Havo of Vwo kon doen werd ik in een ''dakpanklas'' geplaatst. Daar krijg je les op Vwo niveau, maar ook cijfers op havo. Zo kan je beter zien wat het beste bij jou past. Even een voorbeeld: bij een wiskunde proefwerk (mijn slechste vak trouwens) haal ik een 8 op Havo niveau en een 7 op Vwo. Dat houd in dat ik goed genoeg ben voor havo, maar ook vwo zou kunnen doen. Ik zit nu in het tweede jaar van de middelbare, en dat houd in dat de ''knoop'' word doorgehakt en ik mijn advies krijg. In december krijg je een voorlopig advies, maar dat geld eigenlijk ook voor de rest van het jaar, je moet wel heel erg je best doen (of juist niet) wil je dat nog veranderen. 

 

En nu ben je vast beniewd naar mijn advies, of niet? *tromgeroffel*, Het is VWO geworden! En daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee!

Dus vandaar het weinige posten, maar op dit moment heb ik kerst vakantie en dus alle tijd om er weer vol tegenaan te (bloggen) gaan! 


Bron foto

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kick (zondag, 30 december 2012 19:28)

    Yes: VWO!