Floor is InStijl: Winter

De winter, het begint eigenlijk 21-12-12 (misschien wel het einde van de wereld, haha) du nu is het nog herfst. Ik hou echt van de winter en haat de herfst. Mooie kleuren, oké maar het is koud, nat en vies. En in de winter zijn de feestdagen, er ligt sneeuw en we gaan massaal sneeuwpoppen maken/chocolade melk drinken en nog veel meer waar ik van hou.

 

Na de klik meer!

 

Tja, kerst, ik hou écht van kerst! De lampje in de straat, in de kerstboom en in het rond het huis. En de gezelligheid! Met Kerst onze familie bij elkaar en vieren we gezellig met zijn alle Kerst.

 

 

Warme chocolade melk, hoe lekker is dit?! Een warme hemel in een mok. En dan vooral met slagroom en/of marshmallows. Als het echt heel koud is en mijn moeder is vrij maakt ze echte choco met cacaopoeder en warme melk, maar uit een pakje vind ik ook lekker hoor!

 

Sweaters, de meest comfortabelste kledingstukken, wat mij betreft en ze zijn daarbij ook nog een super fashionable! Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Ik draag een oversizes hoodie om in te chillen en een gewone simpele sweater voor overdag.

 

Bos wandelingen, Normaal ben ik niet zo van het wandelen (of gewoon sportief doen).maar als in de winter in het bos komt, kom je in een soort sprookjesachtige wereld!  

 

Dit is zo leuk en zo lachen! Ik moet altijd zo hard lachen als ik dit doe! Ik kom altijd helemaal nat thuis en onder de sneeuw, en dan opwarmen met warme chocolade melk :). En een sneeuwpop is altijd een van mijn beste vrienden in de winter. Ik vind dat altijd zo gezellig staan!

 

Hoe gezellig is dit?! Een film avond met je beste vriendinnen/zussen/broers/ouders/hond/cavia/knuffel/dekbed! Met van die typische winter films zoals Harry Potter of Home Alone. Extra leuk: dit ga ik doen in de kerst vakantie met Puck en Dewi <3

 

Dat was het wel weer, er zijn natuurlijk veel meer leuke dingen te bedenken aan de winter (ook minder leuke dingen, zoals de trein met vertraging). Alle foto's komen van www.tumblr.com

 

 

Big, cold, winter hug! 

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Mona (maandag, 03 december 2012 21:06)

    Ik ben niet zo'n winter typ, maar nu die dit zie heb ik er weer helemaal zin in!

  • #2

    Kick (woensdag, 05 december 2012 11:04)

    Waar is die sweater met dat hert te koop?