Gina Tricot

De winkel Gina Tricot ondekte ik tijdens mijn vakantie in Denemarken/Zweden. De winkel komt oorspronkelijk uit Zweden en is echt heel erg leuk. Wat kleding betreft is het een beetje vergelijkbaar met Topshop, H&M, en Forever21. Een mix van die denk ik zo. Wat prijzen betreft is het zo ongeveer H&M. Lekker hip en goedkoop dus!

Ik was Gina Tricot eigenlijke een beetje vergeten totdat ik het een keertje zag staan op een blog (die ik vergeten ben, sorry!). En toen ging er een belletje bij mij rinkelen: Gina Tricot? Die ken ik! Dus ging ik naar google en ja hoor, er was een webshop! Gevaarlijk terrein voor mij, maar ik durfde het toch aan. Met genoeg zelf beheersing moest ik hier wel doorheen komen.

 

En het is me gelukt hoor *aplausje*, ik heb niks gekocht! Maar heb wel hele gave items gespot dus vandaar dat ik vandaag mijn favorieten laat zien (en die waarschijnlijk volgende maand aanschaf, maar dat even terzijde).

Een witte blouse opzich is niet zoveel speciaals aan, maar het zilvere glitterkraagje maakt het helemaal af! Dit is trouwens ook helemaal in dit seizoen!

 

Een witte (of gebroken wit in dit geval) trui is een must have voor de winter/herfst. Deze is mooi oversized en heeft een leuke kabel er in gebreid. 

En van gebreide truien gaan we over naar gebreide vesten, deze vind ik echt geweldig! Hij is mooi losvallend met grove knopen. Perfect voor de winter.

De snorren tattoes vond ik gewoon grappig om erbij te doen, maar dat verkopen ze dus ook bij Gina Tricot!

 

En de Peeta Pan Collar is natuurlijk helemaal je-van-het op dit moment, dus die kon niet ontbreken vond ik!

En als laatste twee leuke zwart wit t-shirts! Vooral die met de hand vind ik erg leuk, geeft net wat extra's aan de outfit!

Nu ik even terug kijk, realiseer ik me dat ale items die ik heb uitgezocht in het wit zijn. Tja, dat laat dus duidelijk mijn smaak zien! 

Reactie schrijven

Berichten: 0