Leon& Harper

Door de website ilovefashionnews kwam ik de truien van Leon& Harper tegen, en ik werd er verliefd op! Ze zijn echt helemaal in nu. Zo spotte ik Daphne Decker een tijdje geleden bij RTL Boulevaard in een Leon& Harper trui, dan moet het wel hip zijn toch?

Het enige nadeel is de prijs: 129.- vind ik best veel voor een trui, aan de andere kant is hij toch wel de moeite waard!

 

Erg veel informatie over het merk kon ik niet vinden, wel weet ik dat de ontwerper Philippe Corbin en dat het bedrijf Frans is, niet slecht toch? 

OM even te laten zien hoe ik het voor me zie heb ik een outfit met een van de truiwen gemaakt. Ik heb de atzek/indianen trui print gecombineerd met stoere boots van Sasha, makkelijk maar fashionable!

Over deze outfit zat ik eerst te twijfelen, ik was bang dat het iets te veel twee delig zou worden, een ietwat truttige boven kant en een stoere onderkant. Maar nu ik het geheel zo zie vind ik dat niet. Het groen komt terug in de trui en het grijs in het kraagje en de trui. Dit is iets wat ik zo aan zou trekken! Het kraagje is van de H&M, de broek van 8mm via Men At Work en de schoenen zijn van Forever21.

Ik vind dit echt super leuke truien en ik denk zelfs dat ik er eentje ga kopen, of eerst zoeken naar een wat goedkopere versie!

Kende jij Leon& Harper al?

Commentaar schrijven

Commentaren: 0