Trend: Combat boot

Oorspronkelijk komen ze uit het leger waar ze gedragen werden tijdens de training, nu echter zijn ze helemaal hip. Ik vond het eerst helemaal niks die combat boots, maar ik zag ze steeds meer voorbij komen en toen begon ik ze ook steeds wat leuker te vinden. Het was deze video van  dat ik besloot dat ik ook maar aan de combat boot moest!

Om te beginnen laat ik even wat screenshots van Meredith zien (aka StilaBabe09) omdat zij degene is waardoor ik de combat boots leuk begon te vinden! Het zijn maar screenshots omdat ze volgens mij geen blog heeft, dus vandaar de slechte kwaliteit... 

Dit is mijn favoriet! Deze outfit komt uit haar kerstmis outfit ideeen.

En om nog even wat inspiratie op te doen, nog wat voorbeelden. Hieruit vind ik de eerste outfit het leuks maar ik heb echt geen idee wie dit is... Als je het weet: laat het achter in de comments! En dan een oude foto van Miley Cyrus waar de combat boots niet heel duidelijk in te zien zijn,maar wat ik wel leuk vind is het girly jurkje met de stoere booties. Dakota (of Elle) Fanning heeft hier ook wel een hele leuke outfit aan, alles past mooi bij elkaar en de booties maken het helemaal af!

Van deze collage ken ik alleen de persoon op de laatste foto, namelijk Emma Roberts. Haar outfit vind ik leuk: lekker bassic en niet veel mis mee. De eerste outfit is mijn favoriet, ook weer lekker bassic maar de combat boots maken het geheel compleet. De middelste outfit is leuk, maar zou ik niet snel zelf dragen.

En toen ging ik zoeken naar mijn eigen combat boots, wat niet makkelijk was aangezien deze trend meer in Amerika is dan in Nederland, en ze in de Nederlandse winkels ook niet echt goed verkrijgbaar zijn. Toch heb ik nog wat leuke booties gevonden!

Om te beginnen met het duurste paar van Steve Madden, ze kosten 149 euro wat niet heel goedkoop is moet ik zeggen. Maar daar staat dan weer wel echt leer tegenover, en natuurlijk een heel leuk en stoer laarsje!

Deze van Forever21 doen mij iets te veel aan Pipo de Clown schoenen denken en ook vind ik ze wat te hoog, ik hou gewoon wat meer van enkellaarzen. Ze kosten 20 euro.

Deze zijn ook van forever 21, maar deze vind ik weer wel heel leuk! Ze staan zeker in mijn favorieten lijstje! En voor de prijs hoef je het niet te laten: 35 euro (!). Maar helaas geen echt leer, wat ik ook niet verwacht had van Forever21.

Eigenlijk waren de combat boots vooral voor gothiks etc, en daarom vind ik dat ik deze laars er wel bij moest zetten. Maar ik vind ze niet mooi, iets te ehh gothik... Ze zijn van Forever21 en kosten 31 euro.

Deze zijn van Pull And Bear en staan ook op mijn favorieten lijstje! Alhoewel ik ze liever in het zwart zou hebben (ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar o.a in zwart) omdat ik niet zo veel bruin draag. Ze zijn echt leer maar wel iets duurder namelijk 79,99 euro...

En als laatste een lekkere goedkope van de Van Haren, ik had ze zelf leuker gevonden als ze plat waren dus dat is jammer. Het is niet wat ik zoek, maar oke, ze kosten 25 euro en zijn nu in de aanbieding.

Dat waren alle combat boots die ik gevonden heb, nu ben ik benieuwd: Wat jij van de combat boots vind?! Laat het achter in de comments!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Puck (zaterdag, 24 november 2012 12:01)

    Ik vind de kortere veel leuker dan de lange, die vind echt niet zo leuk. Verder vind ik het er ook heel erg aan liggen hoe je het combineert, dan kunnen ze super leuk zijn als je ze goed combineert, maar als je het slecht combineert kan het ook een beetje lomp staan vind ik..

    Is dat linker meisje op de foto niet gewoon Ashley Tisdale? ;)