De broek.

Ik ben een H&M fan, dat hebben jullie misschien wel gemerkt tijdens de Oktober Polyvore month. Het is betaalbaar en hip. En soms heeft H&M zo'n item waar ik helemaal weg van ben. Zo deed ik tijdens mijn gebruikelijke webshop rondje een kijkje bij H&M. En wat zag ik? Deze broek. En ik kan je vertellen: ik ben er weg van.

Ik vond deze print al een tijdje erg mooi, maar ik had nog niet een betaalbaar kleding stuk gevonden die deze print bevatten. Tot nu dan! Je moet er van houden en durven dat wel, normaal ben ik niet zo'n durf-al wat kleding betreft maar voor zo'n mooie broek verleg ik graag mijn grenzen.

 

Mijn handen begonnen gelijk te kriebelen om een outfit te maken, ik vond'm best moeilijk te combineren maar als je de hele H&M webshop tot je beschikking hebt, moet er toch wel wat uitkomen!

Als we het nou toch over durven hebben toch? De trui vond ik wel tof en omdat de bordeau rode kleur in de broek terug komt vond ik dat wel tof samen.

En dan even twee outfits in een set, Bij de eerste gebruikte ik het bordeaux aan de bovenkant van de outfit en gebruikte ik grijze schoenen. Bij outfit nummer twee gebruikte ik weer de bordeaux rode (nep) dr. Martens en een mooi gebroken wit vest.

En als laatste een wat nettere outfit maar naar mijn mening niet minder mooi. Ik blijf het rood gewoon mooi vinden bij deze broek, en gebroken wit als top. De blouse heeft ook nog wat stoers door de studs op het kraagje, vind ik een mooi detail. 

Alle items in deze post komen uit de H&M webshop (dit is geen reclame!), en ik ren zo snel mogelijk naar de H&M om deze broek op de halen (hij schreeuwt mijn naam!).

 

Dewi

 

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Puck (donderdag, 15 november 2012 21:27)

    Hmm, niet mijn smaak.. Maar hij zal jou wel prachtig staan! ;)

  • #2

    selen (vrijdag, 10 mei 2013 09:59)

    Die broek heb ik ook!