De glimmende jas met bontkraag "trend"

Een "trend" is het eigenlijk niet eens, maar ik zou niet weten hoe ik het anders moet beschrijven. De glimmende jas met bontkraag is een kleding stuk die door (vooral) jongeren veel gedragen wordt. Maar naar mijn persoonlijke menig ook een van de meest foute kleding stukken.

Ik snap het gewoon niet, bij veel dingen kan ik me voorstellen waarom andere mensen iets mooi vinden. Dan kan ik me over het algemeen goed in die andere persoon verplaatsen. Maar het feit dat mijn halve school in zo'n jas loopt en ik het gewoon niet kan begrijpen waarom in gods naam!? Dat is misschien wel een beetje zorgwekkend.

Maar ik denk dat heel veel jongeren deze jassen ook gewoon dragen omdat iedereen dat doet, als een soort meeloper denk ik. Niet allemaal hoor, ik heb verschilldende keren in de stad gelopen en met eigen ogen en oren gezien en gehoord heb dat  een paar meiden zo blij waren met hun XXXXL bontkraag en dat ze nu vast de grootste bontkraag van klas, nee school hadden! 

Nu hou ik niet van bont en niet van extreem glimmende jassen. Ook niet van kleding die mijn halve school al heeft dus dat verklaard vast waaom ik dit niet snap. Want ik vind het niet mooi en ik SNAP het niet. Noem me raar of smaakloos maar dan is het in ieder geval wederzijds. 

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Puck (zondag, 04 november 2012 20:59)

    Ik vind bont belachelijk (waarom zou je een dier doden alleen maar zodat je een 'mooie' jas (of iets anders) hebt?!) en glimmende jassen lelijk, dus ik ben het met je eens ^.^

  • #2

    Yvonne (maandag, 05 november 2012 08:26)

    Haha, hard op gelachen omdat ik al die kinderen van mijn school voor me zag. Ga zo door!