Floor is Instijl: Het dragen van make-up

Op de eerste van de maand laat ik een column achter op Instijl. Heb je vragen, tips of wil je een reactie geven? Laat het weten bij de comments!

 

Heb je ooit nagedacht waarom je eigenlijk make- up begon te dragen? En hoe oud je toen was? Volgens mij was ik ongeveer 11 jaar. Ik droeg toen alleen nog maar mascara en zoveel is het in die 2 jaar niet veranderd. Maar met make-up voel ik me toch meer..... ja, ik weet niet.. mezelf?

Het is niet zo dat ik echt elke dag make-up draag. Je kan mij gerust op een zondag zonder make-up vinden, maar het is zo bijzonder wat make-up voor iemand kan doen. Een beetje concealer onder je ogen, wat mascara en een highligter in je ooghoek voor een wakkere blik!

 

Er zijn ook een aantal meiden die naar mijn menig net iets te veel make-up dragen. Bijvoorbeeld een pannekoek laag van foundation, spinnepoot mascara en misschien iets te veel oogpotlood. Sommige meiden vinden dit wel mooi en dan moeten ze dit gewoon blijven doen.

 

Nu zie ik ook steeds vaken jonge meiden met make-up. Meiden van zeven met al een flinke laag make-up, misschien overdrijf ik maar gaat het op die leeftijd echt om make-up? Nu mag ik dat eigenlijk niet zeggen, want gaat het op mijn leeftijd om make-up?

 

Als je dan toch make-up draagt, denk er dan wel aan dat je ’s avonds alles er goed afhaald. Je oogmake-up, gezichtsmake-up en als het kan nog wat tonic (tonic haalt alle restjes make-up (remover) en al het overig vuil van je gezicht. Dit is alleen voor je gezicht, dus vermijd de ogen!). Ook wat creme kan geen kwaad. Creme hoefd niet meteen anti-rimpels te zijn en voor oude vrouwen. Dit is goed voor je huid en dat geeft ook een mooie basis voor je make-up!

 

Happy make-uping!

 

Draag jij make-up? Sinds wanneer? En wat vind jij van make-up? Laat het weten bij de comments!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Puck (zondag, 04 november 2012 20:56)

    Leuke column :). Ik draag geen make-up, alleen soms voor de lol, haha ;).

    Eén spelfoutje: '...Creme hoefd niet meteen anti-rimpels...'
    Het is hoeft, met een t :).