Nieuwe schooltas!

Ik had echt een nieuwe schooltas nodig. Aan het begin van het schooljaar begon ik vrolijk met een nepleren tas van 30 euro, maar al snel merkte ik dat dat niet de kwaliteit was die je nodig hebt als schooltas. Hij begon langzaam uit elkaar te vallen, eerst de stiksels die los gingen, toen de vulling die eruit kwam... en als klap op de vuurpijl ging de laatste ochtend voor de vakantie (gelukkig voor de vakantie, zodat ik in de vakantie alle tijd had om een nieuwe te kopen) de rits kapot. Toen wist ik: ik moet echt een goede kwaliteit tas hebben, die jaren meegaat! Woensdag was ik in Amsterdam en toen is het gelukt! Hij is van Kipling en ik ben er echt verliefd op. Leuk weetje: het was al een paar minuten over 18:00 uur (om 18:00 sluiten de winkels), maar in de Kipling winkel waren nog mensen. Mijn moeder en ik keken naar binnen en zagen dat er sale was! Mijn moeder wees een tas aan en die vond ik eigenlijk wel mooi, dus vroeg ze of we nog even snel naar binnen mochten. Dat mocht, maar de tas die mijn moeder had aangewezen bleek te klein te zijn, de verkoopster pakte wat andere maten en de middelste was perfect! Na de klik wat foto's van mijn nieuwe liefde :-).

Tadaa, dit is hem (helemaal bovenaan zie je hem ook al)! Het is dus een bruine tas die een vierkante vorm heeft en hij is niet van leer, maar van nylon.

Er zit ook een langer koord bij.

Op de handvaten zit echt leer, daarom houdt het erg fijn vast!

De binnenkant heeft een erg mooie kleur, al zeg ik het zelf! Een beetje mintblauw, ik vind het echt prachtig, zeker in combinatie met het bruin!

Nog een keer de binnenkant, maar dan van dichtbij (de kleur komt hier niet goed over). Er zit ook zo'n 'touwtje' in waaraan je dan bijvoorbeeld je portemonnee vast kan maken, super handig! Er zitten verder ook genoeg vakken in.

Het welbekende Kipling aapje! Die krijg je er gratis bij.

Nog even wat informatie over het model wat ik heb, enzovoort.

 

Wat vinden jullie ervan? Ik vind hem echt geweldig! Normaal kost hij €89,90 (zoals je hierboven kan zien), maar in de sale was hij €62,93! Nog steeds wel een beetje duur, maar hij is het zeker waard, dat weet ik nu al!

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Kick (woensdag, 14 november 2012 21:42)

    Kekke tas!