Pedicure

Heb jij ook last van eelt op je voeten, ingegroeide teennagels, of ben je gewoon toe aan een heerlijke verzorging voor je voeten?

Mijn beste oplossing: de pedicure.

 

Natuurlijk kan je wel eens last hebben van je tenen of voeten. Maar je doet er niets aan. Aan sommige dingen hoef je ook niets te doen, maar het kan ook zijn dat de pijn erger wordt. En dan wordt het tijd dat je er iets aan gaat laten doen!

 

Bij de meeste pedicures kun je kiezen uit verschillende behandelingen; de pedicure behandeling, voetreflexzonemassage en de voetspabehandeling. Bij sommige pedicures kun je ook je nagels laten lakken of gelnagels laten doen.

 

De pedicure behandeling houdt in dat het eelt van je voeten wordt weggesneden, en klachten over teennagels of voeten worden verbeterd.

Bij een pedicure kun je ook terecht als je over je hele lichaam klachten hebt. Natuurlijk alleen als die pedicure een voetreflexzonemassage biedt. Alle plekken op je lichaam vindt je terug in je voeten. Als je bijvoorbeeld last hebt van je nek, dan kan de pedicure zien waar je ''nek'' is in je voeten. Dan gaat hij of zij die plek masseren en dan is de pijn meestal wel, tenzij het iets heel ernstig is. Dan gaat het pas na een paar behandelingen weg.

Dan nog de voetspabehandeling. Gewoon lekker in een voetenbadje. Je voeten worden gescrubt en na het voetenbadje lekker met voetencréme gemasseerd.

Gelnagels. Als eerst worden je nagels gereinigd met alcohol. En met aceton als je nog nagellak op hebt. Dan doet de pedicure er een dorzichtig laagje gel op. Je tenen moeten dan meestal 2 minuten onder de gloeilamp. Daarna mag je zelf kiezen of je France Manicure gel op je nagels wilt of een kleurtje. Als je hebt gekozen, moeten je tenen weer een paar minuten onder de gloeilamp. Dan komt er nog een gel-topcoat overheen wat je ook weer hard moet laten worden onder de lamp. En dan blijft het zo ongeveer 6 weken zitten.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Ík vond het in ieder geval leuk om een artikel te schrijven voor InStijl en voelde me zeer vereerd.

Misschien schrijf ik in de toekomst nog wel een artikeltje?!

 

Rosel.

Reactie schrijven

Berichten: 0