My music #2

Vandaag deel 2 van my music, hierin laat ik de muziek zien die ik op dit moment vaak luister, zoals ik de vorige keer al zei is mijn smaak heel erg gemengd, het is een beetje van alles wat! Vandaag zien (horen) we onder andere: fun, colbie caillat, olly murs, nicky minaj, foster the people, bruno mars en nog veel meer na de klik!

Tja, One Direction... Wie kent ze niet he? De boyband die begonnen is bij de engelse  Xfactor is inmiddels wereld beroemd, ze hebben al een album genaamd Up AL Night, maar komen nu met hun tweede album die Take me Home zal gaan heten, daarvan is de single Live While We're Young net uitgekomen. En wat zal ik er eens van zeggen? Ik vind het leuk, dat ja. Ik ben geen echte ''directioner'' zoals dat heet, maar vind sommige liedjes wel tof. Het is niet erg orginele muziek maar gewoon fijn om naar te luisteren. 

Van Taylor Swift kennen we allemaal het liedje ''Love Story'' wel, in de vorige my music liet ik al wat liedjes van haar zien/horen en daar is deze nu ook bij toegevoegt!

Fun- we are young.

Van dit liedje vind ik vooral de boodschap heel mooi: who says your not pretty? Who says your not beautyfull? Who says? Als ik een zelfvertrouwen dipje heb zet ik dit liedje op en voel ik me gelijk weer wat beter, ook snoert Selena Gomez haar haters de mond met dit liedje wat ik wel tof van haar vind!

Een vrij oud liedje maar ik kan er geen genoeg van krijgen: Bubbly van Colbie Caillat!

Hot Chelle Rae had begin dit jaar een hit met Tonight Tonight, maar dit liedje kende ik nog niet! Nu heb ik'm echter helemaal ontdekt en luister ik hem heel vaak! Honestly- Hot Chelle Rae

Een bekende Good Time van Owl City en Carly Rea Jepsen.

Een echte Oldie: Boogie Shoes! Deze versie is van Glee en vind ik toch wat leuker dan de orginele, hij is oud maar oh zo leuk!

Nicki Minaj- Fall Like Dominoes

Nicki Minaj- Fly

Ik ben een enorme fan van Bruno Mars en dit is toch wel mijn favorieten liedje van hem, als ik deze hoor denk ik gelijk terug aan mijn vakantie van twee jaar geleden, oh wat hou ik van dit liedje!

Bruno Mars- Runaway Baby

Ik kan me nog herrineren dat toen ik net MTV had ontdekt (ja, ik was een beetje aan de late kant) Gives You Hell vaak op was, een soort van jeugd sentiment dus, alhoewel ik geen idee heb of ik dat wel kan zeggen aangezien ik zelf nog 14 ben maargoed. 

Foster the People- Pumped Up Kicks, net zoals bij alle liedjes in dit artikel, hou ik van dit liedje! Het was een tijdje terug heel erg in maar ik luister'm nogsteeds heel vaak!

En Olly, hoe kan hij ook ontbreken he? Nou niet dus. Dance with Me Tonight.

Zo dat was het dan! Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen, ik ben erg beniewd welke liedjes jullie leuk vinden en/of al kenden dus laat een reactie achter in de comments!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 0