Favorieten winterjassen

Het is officieel herfst en dat betekent dat ik opzoek ga naar winterjassen, meestal is dat een hele zoektocht voor mij. Ik vind een winterjas al vrij snel lelijk, het is ook vaak zo'n dik pakket, en aangezien dat vrijwel alles is wat je ziet als je buiten bent vind ik het belangrijk dat'ie een beetje mooi is. Maar dan heb je weer het practische gedoe: het is winter en koud, ik moet naar school fietsen. Dus moet hij ook nog warm zijn... Een lastig pakket! Daarom ben ik even naar mijn favorieten websites gesurfd en heb ik mijn favorieten geselecteerd!

Van links naar rechts: Pink Loop, Even&Odd, Pink Loop (nu echt Pink), Vera Moda, G-star, G-star. Alles is te koop bij Zalando. Van dit rijtje vind ik denk ik toch de roze Pink Loop jas het leukst, de bovenste en onderste linkse jassen zijn te koud voor op de fiets dus die vallen af, verder vind ik de tweede Even&Odd jas wel Oke maar niet Super, en de onderste twee jassen (van G-star) vind ik allebei leuk alhoewel ik wel denk dat de laatste een beetje vormloos is...

De bovenste rij zijn niet hele warme jassen, die zijn handiger als je in de stad woont (ik woon in een stad, maar mijn school zit in een ander dorp). Van Links naar Rechts: Vera Moda, H&M, Vera Moda, Maison Scotch, Dept, Zalando. Van dit rijtje is mijn favoriet die van Maison Scotch, een mooie kleur en lekker warm, wel aardig aan de prijs: 190 euro. 

Reactie schrijven

Berichten: 0