My music

Vandaag weer eens wat nieuws: My Music, hierin laat ik de liedjes die ik de afgelopen tijd veel luister aan jullie zien/horen, mijn smaak is erg verschillend, een beetje van alles eigenlijk. Je komt in dit artikel o..a Cher Lloyd, Olly Murs,Pixie Lott, Taylor Swift, Maroon 5 en Colbie Caillat tegen!

Pixie Lott had een tijdje geleden een hit met mama doo, ik was er niet erg fan van. Tot ik op youtube dit liedje tegen kwam, in het begin vond ik er niet zoveel aan maar na een paar keer luisteren vond ik hem steeds leuker worden!

Olly Murs kende ik tot voor kort nog niet, maar man wat ben ik fan van zijn muziek zeg! Eigenlijk vind ik zijn hele album leuk!

Cher Lloyd deed in 2010 auditie voor de Britse X-factor, ze werd daar vierde waarna jurylid Simon Cowel haar tekende. Ze scoorde een enorme hit met Swagger Jagger die ik inmiddels te vaak gehoord heb. Maar de overige liedjes van haar album vind ik eigenlijk bijna allemaal leuk!

Olly Murs- Im Ok. 

Cher Lloyd- Superhero

Pixie Lott- Nobody does it better. Dit is weer een ander soort liedje dan Kiss The Stars en stiekem vind ik deze nog ietsjes leuker!

Olly- Murs I've Tried Everything

Van Colbie Caillat kennen we allemaal het liedje bubbly wel die nog steeds regelmatig luister. Ik heb zelf haar album Coco alleen zit er helaas geen cd meer in het hoesje... Maar goed, ik vind haar stem en muziek zo mooi en rustig! Ik ben zeker fan!

Na High School Musical terug te hebben gezien met wat vriendinnen (je bent nooit oud genoeg toch?!) herinnerde ik met opeens dat Vanessa Hudgens ook een album had, wat ik vroeger nog wel eens luisterde maar eigenlijk een beetje vergeten was. Dus google ik het even en ja hoor, vooral het liedje Promise spreekt me erg aan vanwege de tekst. Wel grappig vind ik dat Puck haar stem echt vreselijk vind terwijl ik dat helemaal niet heb!

Cher Lloyd- Want U Back

Maroon 5- Give A Little More

Ook van Taylor Swift ben ik een fan, vooral dit liedje wat niet zo heel bekend is van haar vind ik leuk!

Taylor Swift- Ours

Colbie Caillat- The Little Things

Taylor Swift's nieuwste liedje- We Are Never Ever Getting Back Together. What can i say? I Love it!

Van The Naked And Famous vind ik niet erg veel liedjes leuk behalve Serenade dan! 

Soms wil je gewoon even horen dat alles goed komt toch? Juist, The Babysitters Circus- Everything's Gonna Be Alright.

Dit is ook een bekend liedje maar zoals alle liedjes in deze post ben ik er weg van: Fun- Some Nights.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik ben erg beniewd naar jullie favorieten liedjes!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Puck (woensdag, 03 oktober 2012 19:05)

    Leuke liedjes! Ik vind heel veel van deze liedjes ook heel leuk :). Inderdaad, ik vind die stem van Vanessa Hudgens echt vreselijk, haha!