InStijl achter de schermen

Vandaag laat ik weer eens wat nieuws zien: InStijl achter de schermen. InStijl is niet heel groot, maar toch kost het wel wat tijd. En het leek mij best leuk om dat een keertje te laten zien! 

Op de eerste foto zie je mijn aantekeningen boekje, hier schrijf ik alles op wat ik nog moet/wil doen, nieuwe ideeen en als ik bijvoorbeeld iets aan het reviewen ben zoals hierboven, schrijf ik dat daar in zodat ik dat kan gebruikem als ik het ga typen.

Dit is mijn laptop ik heb een Macbook OS X, die heb ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag gehad. Mijn ouders zijn gescheiden dus is een laptop ideaal omdat ik die dan steeds kan meenemen!

Hier stop ik alles in dat ik wil reviewen en andere InStijl spulletjes als mijn camera, wel moet ik eerlijk zeggen dat ik dat heel vaak vergeet en gewoon in mijn boekje schrijf en het pas ga pakken als ik aan de slag ga...

De mode gids aan het reviewen.

Een kijkje in mijn boekje, zoals je ziet is dit een oude foto omdat heel veel artikelen nu al online staan...

Toen het even lekker weer was ging ik buiten foto's maken, misschien had je het al door maar ik was iets met nagellak aan het doen en morste op wonderbaarlijke wijze een grote druppel op de grond.. Oepsie!

Foto's oploaden, BIJNA!

Mijn foto studio, hihi!

 

Zo dat was het voor vandaag! Willen jullie zoiets vaker zien? Laat het me weten in de comments!

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kick (donderdag, 04 april 2013)

    Ideaal zo'n laptop als je gescheiden ouders heb!