New In, sweater!

Tijdens de national Glamour day heb ik deze sweater gekocht, overigens niet van de Glamour korting, maar bij de Vera Moda waar ik als member 25% korting kreeg ter ere van hun 25 jarige bestaan. Altijd leuk natuurlijk die korting! Maar omdat ik zo blij ben met de sweater wil ik'm even aan jullie showen! Na de klik meer!

Ik had hem al een tijdje op het oog, op een gegeef moment had ik de knoop doorgehakt en besloten om het toch maar te doen, hij was namelijk niet eens zo duur (24,95 euro) en dan gelijk op de national Glamour day. Niet dat je korting kreeg bij de Vera Moda maar dan was ik toch in de stad. Nu begrijp je vast hoe blij ik was toen ik hoorde dat je op vertoon van de laatste nieuwsbrief 25% korting kreeg! Dus toen was'ie nog maar 18 euro. Altijd leuk zoiets!

Ik heb echt geprobeerd om een charmante ''aan'' foto te maken, aangezien er niemand in de buurt was om dit voor mij te doen moest ik het zelf proberen, het resultaat is hierboven te zien. Mijn excuses!

 

Goed de trui zelf: grijs met ombre leopard! Omg, zo comfi! Dit is voor mij echt een lekkere winter chill en comfi sweater! Ik ben er blij mee! 

 

Overigens heb ik voor de rest niet zo veel gekocht op de Glamour day... Ik kon niet zo goed slagen denk ik... Maar ach, dat is alleen maar goed voor mijn portemonnee!

 

Hebben jullie recent nog wat gekocht of goed kunnen scoren op de Glamour day? Laat het me weten in de comments!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kick (zondag, 30 september 2012 13:07)

    Geweldige trui, goed gescoord!