National Glamour day

Morgen is het de National Glamour Day! De dag waar je in heel veel winkels 20% korting krijgt, mits je de glamour bij je hebt natuurlijk! Voor degene die de glamouvan september niet hebben, je moet wel heeeeeel veel mazzel hebben vind je'm nog in de winkel, helaas. Maar voor degenen die de glamour wel hebben heb ik mijn favorieten geselecteerd uit een paar winkels die mee doen!

Door de korting ben je natuurlijk veel goedkoper uit dan normaal, het perfecte moment om een mooie winter gardarobe aan te schaffen dus! Ik heb items geselecteerd uit de Men-At-Work, Sascha, Vila en Esprit. 

Als eerste Men-At-Work, alhoewel ik er nooit kom vind ik het wel een ontzettend leuke winkel, alleen wat aan de dure kant... Maar met de korting van de Glamour Day is het natuurlijk het goede moment om een wat duurder item aan te schaffen! Op de collage zien we een groene broek van 8mm, een jasje van Diesel, een gele blazer van Ichi, een t-shirt/blouse van Maison Scotch (mijn favorieten merk!), een winterjas van Maison Scotch, schoenen van Vans en de welbekende Cowboys Bag!

Sascha, ook weer een winkel waar ik niet zo vaak kom. Terwijl ik toch wel erg veel leuke schoenen tegen kwam! Vooral de zwarte laarsjes met studs vind ik geweldig!

Vila daarintegen is een winkel waar ik regelmatig binnen wandel (of naartoe surf). Ik vind vooral het witte vest een echte must-have voor de winter!

Ook bij Esprit zul je mij niet snel vinden, toch hebben ze me verrast, ik vind namelijk alles wat ik geselecteerd heb even fantastisch, als ik dan toch iets moet kiezen? De rode trui, daar zou je mij de hele winter in uit kunnen tekenen, heerlijk!

Zo, ik hoop dat ik jullie een beetje opweg geholpen heb en veel plezier morgen!

 

Oja, nog een klein tipje, voor mensen die de Vera Moda nieuwsbrief krijgen: morgen krijg je op vertoon van de mail 25% korting!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Puck (zaterdag, 29 september 2012 11:50)

    Leuke dingen! Ik vind de nieuwe lay-out trouwens echt heel mooi! Veel mooier dan die andere :D.