Wat vinden jullie ervan? 'Uggs'

Weer een 'Wat vinden jullie ervan?'. Dit keer gaan we discussieren over 'Uggs'. Dit is echt een gevalletje love it or hate it. Wat ik ervan vind? Lees verder en je komt het te weten! Eerst weer even een foto voor de mensen die niet weten waar ik het over heb, al lijkt me dat onwaarschijnlijk, maar het kan!

Ik zal heel eerlijk zijn, ik vind Uggs echt niet mooi. Zo. Dat is eruit! Nu zal ik mijn mening onderbouwen :-).

 

Sowieso wil ik even zeggen dat Uggs heel slecht voor je voeten zijn. Er zijn mensen die denken dat dat alleen het geval is bij zogenaamde 'nep Uggs' (want je hoort er natuurlijk alleen bij als je echte 'Uggs Australia' hebt), maar niks is minder waar! Je ziet het zelf ook gewoon al, je loopt als het ware 'naast je schoenen' (wat een leuke woordgrap toch ;-)). Echt, doe je voeten een lol en stop je Uggs diep weg om ze vervolgens nooit meer te dragen.

 

Ik vind Uggs gewoon veel te lomp. Ze zitten dan misschien wel lekker (waar ik het ook zeker mee eens ben), maar draag ze dan als pantoffels, want dat uiterlijk hebben ze zeker. Je gaat er ook heel snel op sloffen en ja, ik vind ze gewoon echt niet mooi! Heel soms vind ik ze nog wel leuk staan bij iemand, maar zelf zou ik ze nooit dragen, alleen als pantoffels dan. Het klinkt nu alsof ik alle mensen die Uggs dragen aan het afkraken ben, maar doe lekker wat je zelf wilt! Wie ben ik om te zeggen wat je moet, en niet moet dragen? Juist, niemand. Als jij je lekker voelt in Uggs, draag ze dan, ik vertel alleen maar mijn mening :-). 

 

Ik zal jullie trouwens iets verklappen. Toen ik in Australië was hebben verscheidene mensen mij iets vertelt over Uggs: de echte, originele Uggs worden alleen in Australië verkocht! Die in Amerika en de rest van de wereld verkocht worden, zijn allemaal neppers, allemaal nageaapt van het 'echte' merk! Dat 'Australia' op de merkjes van de Uggs die wij kennen, slaat dus hélémáál nergens op. Ja, om aan te geven dat ze het gepikt hebben van de Australiërs of zo?! Vreemd.

 

Phoe, dat was het! Ik heb nou eenmaal een hele duidelijke mening over deze schoenen, die ik jullie graag goed wilde uitleggen, voordat er onduidelijkheid ontstaat. 

 

Puck

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Kick (zondag, 30 september 2012 13:09)

    Goed verhaal, Puck! Ik ben t met je eens: ze zijn lelijk. Maar binnen, als pantoffel: prima.