Essence nieuwe nagellak

Jullie hebben het vast al gemerkt: Het Essence schap is vernieuwd! Er zijn producten weggegaan en vernieuwd, en ook de nagellak moest er aan geloven, daarom review ik vandaag drie nieuwe Essence lakjes voor jullie!

Essence heeft zijn best gedaan met deze lakjes, een nieuwe verpakking, kleuren, meer inhoud, nieuw kwastje. Over de verpakking: in het begin moest ik er aan wennen en vond ik het een beetje goedkoop ogen, eigenlijk een beetje kinderachtig. Maar daarbij moet ik wel zeggen dat de dop weel fijner vasthoud en ik denk dat als je een hele verzameling van Essence lakjes krijgt dat het er wel heel leuk uit ziet met al die vrolijke dopjes!

 

Ook het kwastje is anders en vind ik een hele verbetering, het past meer bij de vorm van je nagels en lakt sneller, als je hele dunne vingers hebt kan het kwastje wellicht wat te breed zijn en gaat de lak ook op je huid zitten dat is wat minder maar snel op te lossen met een wattenstaafje.

Om te beginnen met dit mooie blauwe kleurtje, die de naam 'i'm bluetiful' draagt. De kleur is een beetje blauw, lila en violet en bevat een licht glittertje. Op naar de swatches!

Je moet er van houden, maar ik ben er weg van! Wat de glitter betreft doet'ie mij een beetje aan de MIllION STYLES topcoat van Catrice denken in: Its an Ice Day. Hij lakt fijn en droogt snel, twee laagjes is voldoende.

En dan deze goud/bruine met de naam 'cookie love'. Ook deze bevat een flinke shimmer.

Hij lakt fijn en droogt snel, met twee laagjes zie je nog heel licht de tip van je nagel dus zou ik drie laagjes adviseren. Wat kleur betreft past het niet bij mijn huidkleur, ik denk dat dit mooier is bij mensen met een wat meer getinte huidkleur of bruine ogen en bruin haar, een kwestie van smaak dus.

En dan last but not least, Free Hugs! De naam zegt het al een beetje, een enorm lieve roze kleur die me een beetje aan kauwgum doet denken, ik houd ervan!

Hij dekt prima in twee laagjes en droog vrij snel. Ik vind het een ontzettend mooie kleur!

Hier nog even een foto van het kwastje.

Bye bye oude Essence lakjes!

Ik ben zeer tevreden over de nieuwe Essence nagellak, de namen zijn leuk en origineel, de dekking is goed, de droogtijd is vrij snel, wat de verpakking betreft: dat is een kwestie van smaak, ik vind het wel oke, het zijn leuke kleuren en de inhoud is ook meer geworden namelijk 8ml in plaats van 5 ml hier betaal je dan wel meer voor voor: 1,69 i.p.v 1,29.

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessy Kneefel (dinsdag, 25 september 2012 17:03)

    wat een prachtige lakjes!