Mini Kruidvat shoplog

Een Kruidvat shoplog, ik hou van de Kruidvat echt waar. Essence en Catrice zijn mijn favorieten budget merken en het is gewoon heerlijk om weer eens lekker rond te snuffelen tussen de koopjes. Als dertien jarige wordt je er niet aangekeken met een blik waarbij je gelijk de winkel uit vlucht en er zijn altijd wel fijne koopjes te vinden.

Om te beginnen een oogmake-up remover en een gezichts lotion, de oogmake-up remover gebruikte ik al maar die was op, dus was het tijd voor een nieuwe! Een gezichts lotion had ik gewoon nodig dus koos ik deze maar. Ze waren allebei rond de 1,50.

Voor het nieuwe schooljaar wil ik graag mijn dagelijkse make-up dubbel hebben zodat ik het niet steeds heen en weer hoef te sjouwen (mijn ouders zijn gescheiden). Dus vandaar dat ik twee flesjes foundation van Catrice kocht, 10 is mij te licht en 20 te donker dus deze mix ik altijd met elkaar. Ik mix overigens mijn foundation ook nog met mijn dagcreme maar die is niet te koop bij de Kruidvat.

Dan een Catrice lipgloss uit de sale en een Essence highlighter pen die ik onlangs nog aan mijn dagelijkse make-up routine heb toegevoegt en dus dubbel gekocht moest worden.

Een bokkepootje is nou niet is wat ik dagelijkst gebruik, maar als ik dan mijn nagels doe, mis ik het toch altijd een beetje. Die nam ik dus maar gelijk mee. Deze was 1,80.

Met droogshampoo had ik nog geen ervaring, maar benieuwd was ik zeker. Om een grote bus te kopen voor iets waarvan ik geen idee had of het me zou bevallen vond ik zonde van mijn geld en het product, dus kocht ik een schattig mini flesje Batiste droogshampo. Deze was 2 euro.

Ik ga altijd razend snel door wattenschijfjes heen dus zo'n voordeel pakket van drie pakken is altijd welkom! 

 Ik wou trouwens nog even zeggen dat ik de andere make-up dingen die ik dubbel nodig had, al heb en of bij een andere winkel heb gekocht en dit dus niet alles is wat ik gebruik. 

 

Zo dat was alles wat ik gekocht heb! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, en geniet van de dag!

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 0