Tienertoer shoplog

Vandaag eindelijk de tienertoer shoplog, dat ik op tienertoer ben geweest heb je hier kunnen lezen en ik heb er ontzettend van genoten! Ik was van plan super veel te shoppen maar dit valt uiteindelijk best mee, waarom?  Omdat er vrijwel niks meer in mijn rugzak paste die ik zelf moest tillen! Maar goed, beloofd is beloofd, vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb: een mini shoplog!?

Van links naar rechts: een Catrice blush, Essence highlighter pen, Gosh oogschaduw pen, Catrice lipglos, Catrice lipgloss, Essence oogroller.

En een Catrice made to stay oogschaduw. Dat was eigenlijk alles wat make-up betreft, tijdens de tienertoer was de korting in het Catrice en Essence schap net begonnen (vanwege hernieuwde collectie) en daar heb ik dus gebruik van gemaakt! De blush, de lipgloss en de oogschaduw zijn nu dus niet meer te koop. De Gosh oogschaduw heb ik uit een kortings bak gevist. De mascara's die je op de eerste foto ziet kocht ik bij de Etos bij een 1+1 gratis actie op alle Rimmel London mascara's. 

De kleur komt niet zo goed over op de foto maar het is licht geel, dit shirt kocht ik bij de zara in de sale voor 10 euro. Hij is wat zomers maar met een blazer kan'ie prima in de winter, ik ben er super blij mee!

Bij de Claires kocht ik twee setjes armbandjes van uit me hoofd ieder 6.95 euro per stuk. Bij de blauwe en bruine amrbandjes hoorde ook nog een wit armbandje maar die is helaas spoorloos verdwenen.... Ach kan gebeurden toch? Van de oranje armbandjes is ook nog een ketting waar ik even over getwijfeld heb maar die heb ik uiteindelijk niet gekocht, omdat ik niet echt iets heb waarbij dat past.

En tenslotte een lekker basic t-shirt die een beetje baggy valt, hij is van de Vera Moda maar ik kocht hem bij een winkel waarvan ik de naam niet meer kan herinneren. Ik heb veel te weinig t-shirts en zo'n lekker vrolijke kleur ontbreekte nog in mijn garderobe dus vandaar dat deze mee naar huis ging! Hij kostte 12.95.

En dat was mijn tienertoer shoplog! Ik ben erg blij met mijn spulletjes, hebben jullie de afgelopen tijd nog wat geshopt? Laat het me weten bij de comments!

Reactie schrijven

Berichten: 0