Mededeling

Ik wil even wat vertellen.

 

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, sla ik soms het artikel op woensdag over. Let me explain.

School is weer begonnen en daarom ben ik weer aan het leren en huiswerk aan het maken, zelfs de eerste dag moest ik al voor 4 vakken iets maken of leren (of allebei natuurlijk). Daarom heb ik weinig tijd om artikelen te maken, en al helemaal geen tijd om foto's te maken. En een artikel zonder foto's kan natuurlijk niet (tenzij het een column of iets dergelijks is). Daarom heb ik helaas op woensdag heel vaak geen of een onvolledig artikel. 

 

Ook heb ik vrij vaak hélemáál géén inspiratie, wat natuurlijk ook niet helpt. 

 

Ik hoop dat jullie mij een beetje begrijpen en dat jullie het niet al te erg vinden dat er op sommige woensdagen geen artikelen komen van mij. Begrijp me niet verkeerd, ik stop niet met InStijl, maar ik zal gewoon wat minder van me laten horen, al probeer ik gewoon elke week of in ieder geval om de week een artikel online te hebben!

 

Puck

 

Ik zal waarschijnlijk meer column achtige artikelen gaan plaatsen, omdat je daar geen zelfgemaakte foto's voor nodig hebt, en de laatste tijd heb ik meer inspiratie voor columns. Maar ook de foto artikelen en de 'Wat vinden jullie ervan' artikelen zullen veel terugkomen. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0