Wat vinden jullie ervan? 'Timberlands'

Het is geen woensdag, maar aangezien ik vorige woensdag geen artikel had, plaats ik er nu maar eentje. 


Toen ik op Twitter opeens allemaal berichten zag van mensen die Timberlands hebben of heel graag wilden hebben, kwam de inspiratie voor dit artikel en daarbij een nieuwe serie. Wat vinden jullie van Timberlands? Je hebt heel veel verschillende Timberlands, maar na de klik zie je foto's van Timberlands waar ik het over heb, die ook wel handig zijn als je geen idee hebt wat Timberlands zijn ;).

Zo. Dat zijn ze. En nu ben ik benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie ervan?

 

Zelf weet ik niet wat ik ervan moet vinden. Ik heb zelf ook een paar, maar die heb ik jaren geleden tweedehands (is niks mis mee hoor) gekregen van mijn nicht, toen die voor haar te klein waren. Destijds waren ze veel te groot, maar op dit moment zou ik ze zo aankunnen. Aan de ene kant vind ik ze heel mooi en stoer, maar aan de andere kant vind ik ze helemaal niet zo mooi en veel te veel lijken op bergschoenen. Als ik ze aandoe heb ik precies hetzelfde probleem. Misschien helpt jullie mening met beslissen of ik ze aan moet doen? Ze zitten trouwens wel heerlijk, maar dat mag ook wel voor het geld wat je ervoor betaalt... Ik heb ze trouwens in een soort groene kleur.

 

Trouwens, op de foto's zien ze er wel minder mooi uit dan dat ze in het echt zijn, vind ik...

 

Ik ben erg benieuwd wat jullie van Timberlands (of soortgelijke schoenen) vinden, en laat me weten of ik vaker zulke artikelen moet doen! Zelf vind ik het erg leuk om te schrijven namelijk :)). 

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 0