Floor is InStijl

Een dag te laat, sorry!

 

Inspiratieloos, dat is wat ik ben. Met veel moed ga ik achter  mijn computer zitten, maar eenmaal Word opgestart komen er hooguit 12 woorden op mijn beeldscherm. Ik hou van praten tegen mezelf en dan meestal over niks, maar wanneer ik mijn verhalen met jullie wil delen weet ik niet meer wat ik wil vertellen. 

 

Hoe het komt? Ik heb werkelijk geen idee. Misschien wil ik ‘de perfecte column’ schrijven. Soms lees ik bijvoorbeeld een column van iemand op een andere website en denk ik: ‘OMG! Dit is zo goed. Zo interessant, maar toch grappig en leuk om  te lezen. Dit wil ik ook!’ Maar wanneer ik begin met schrijven ben ik gauw ontevreden. 

 

Dit lijkt niet op inspiratieloos, maar meer onzekerheid. Maar ik weet vaak ook niet wát ik dan moet schrijven. (dat wil niet zeggen dat ik niet onzeker ben, want dit ben ik zeer zeker. (Even een woord grap :P)) Ik wil dan iets schrijven wat interessant is om te lezen en dat jullie niet op de helft afhaken, met humor en natuurlijk een beetje ‘leerzaam’. Met deze lijst kom ik niet veel verder voor een onderwerp voor mijn column.

 

- op dit moment liep ik vast, helaas-

 

Eenmaal een onderwerp verzonnen te hebben, blijkt het  toch iets minder interessant of leuk dan ik had gedacht en weet ik na 30 woorden al niet wat ik moet zeggen.  Dus als je mijn inspiratie weer vindt, dan krijg je een taart. 

 

Floor

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mona (zondag, 02 september 2012 21:45)

    Leuke collum! Of is dat ongepast om te zeggen? haha! Het hoeft voor mij over iets te gaan, ik kan ook genieten van gewoon een collum over niks, zoals dit. sterkte!