Mijn producten onder de douche

Vandaag laat ik jullie de producten zien die bij mij onder de douche staan. Enjoy :-)

Allereerst de scrubs. Ik heb een bodyscrub van Sphere (die bijna op is!) en een facescrub van de Hema. Over allebei ben ik erg tevreden, alleen vind ik de geur van de Sphere scrub wat te zoet voor mij, maar ik gebruik hem wel gewoon.

Dan de douchegels. Ik heb It's Raining Men van Lush en een Kneipp douchegel in de geur 'Teunisbloem'. Allebei vind ik héérlijk ruiken, vooral die van Kneipp! Echt, als je ergens een Kneipp product ziet met de geur 'Teunisbloem', RUIKEN! Je zult hem verrukkelijk vinden <3.

Next: facewashes! Het valt trouwens op dat ik van alles 2 producten heb, dat is niet expres gedaan hoor! Ik heb een tea tree facial wash van The Body Shop, dit is gewoon een full size, ik heb namelijk ook een kleine Rituals face wash. Ook deze zijn allebei erg fijn.

Natuurlijk heb ik ook haarproducten in de douche staan, namelijk de Brilliant Bliss shampoo en conditioner van Rituals. Ik vind dit erg fijne producten, en die geur! Héérlijk!!! Ik heb veel producten in mijn douche die lekker ruiken valt me op, haha!

En tot slot heb ik nog een mini Frizz-Ease haarserum van John Frieda. Ik heb deze in de douche staan, omdat hij aangebracht moet worden op zeer nat haar.

Puck

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mona (woensdag, 29 augustus 2012 15:51)

    Leuk artikel!