Shoplog vakantie Denemarken/Zweden

En vandaag mijn vakantie shoplog! Ik heb behoorlijk veel geshopt zoals je op de foto hierboven kan zien. En dat ga ik jullie vandaag laten zien! Ga er lekker voor zitten want het is behoorlijk wat!

Als eerst de spullen van mijn favorieten winkel ever, de TIGER. We zijn er in elke stad waar we zijn geweest in geweest en telkens werden we verrast door de ontzettend leuke spullen! Wat ik gekocht heb:

Een memoblok die op een schilderskwast lijkt (hoe cool?!), eenden gummetjes, sokken met een katjes gezichtje erop.

Snorresokken, potloden, een fietsbel.

Magneten, een pen en een snorre zadelhoesje!

 

Ik heb het even opgezocht en de Tiger is een Deens merk maar zit ook in Nederland! Leuk, maar ook jammer, want dan is het toch wat minder ''uniek'' dan wij dachten, haha! Echter zitten de meesten winkels aan de andere kant van het land (voor ons dan) namelijk in: Almere, Arnhem, Nijmegen en Utrecht. Maarrrr.... Binnekort ook in Haarlem! Daar komen mijn moeder en ik zeer vaak dus de volgende keer lopen wij zeker even binnen bij de Tiger! 

Dan zijn we in Malmö bij de Monki geweest. Die heb je ook in Nederland maar ik kom er niet zo vaak. Daar kocht ik deze leuke sokjes en een portemonnee waar ik helemaal weg van ben! 

Bij een designer winkel kocht ik deze handige opvouwbare fles, die ik ga gebruiken voor school. Nog bij de Tiger kocht ik deze schattige pen en bij een outlet store kocht ik dit toffe mutsje van 157!

Dan de kleding: een grijze broek die echt ontzettend mooi zit (dat gebeurt niet zo vaak met broeken bij mij...) en deze grijze sweater met I love CPH (wat voor Kopenhagen staat, maar dan in het engels). De broek is van de Lindex een winkel die je in Nederland niet hebt, tevens het nagelsetje wat ik super cute vond met die bloemetjes! De sweater heb ik gekocht bij een souvenier shop.

De sweater nog een keer. Eigenlijk hou ik niet zo van sweaters, maar voor in de winter als chill outfit is'ie heel geschikt.

En dan Lagerhouse, een fantastische design winkel. Ik had hier nog veeeeel langer kunnen en willen blijven maar helaas liet de klok dat niet toe. In deze winkel vind je allerlei interieur en lifestyle spullen. Ik hou van inrichten en interieur maar ik heb niet veel plek om dat allemaal neer te zetten. Dus ging ik voor deze blok notes. En een broodtrommel!

Nou hoor ik je denken, waarom een broodtrommel Dewi? Nou dat zal ik je vertellen! Als ik naar school ga heb ik altijd mijn brood in een zakje omdat ik geen plek heb voor een broodtrommel. Maar in verpulverd brood heeft niemand trek, toch? En dit is een hele fijne smalle broodtrommel waardoor 'ie wel in mijn tas past! En natuurlijk is die leuke tekst een fijne bijkomstigheid ;-)

De bloknotes: Ik had ze voor de foto eigenlijk even uit het plastic moeten halen maar daar heb ik niet aan gedacht... Sorry! Dan maar zo. De bruine zegt: I NEVER FINISH ANTH(ING) wat behoorlijk op mij slaat! En de roze zegt: I THINK I THINK TO MUCH, wat ook wel goed aansluit bij mijn karakter! 

En dan: bursting with BIG fantastic LOVELY brilliant NOTES, dat spreekt voorzich denk ik. En CAUTION, contens might be boring, wat het goed zou doen als geschiedenis of Nederlands schrift.

En dan nog wat beauty: MIYO! MIYO is een pools merk met super goede en goedkope make-up. Achteraf vraag ik me af waarom ik in hemelsnaam niet meer van dit merk heb gekocht, maar ja een eetje zinloos om dat nu nog te denken toch? Ik heb er al een paar geprobeerd en: i love it! Hier schrijf ik nog een artikeltje over! En dan een lakje van GINNATRICOT nog een leuke kleding keten die we niet in Nederland hebben. Mijn moeder griste dit lakje op het laatste moment mee toen ze ging afrekenen, en ik ben er erg blij mee! 

Dat was mijn shoplog! Over de winkels zal ik wat meer vertellen in mijn verslag en de shoplog van de tienertoer volgt nog want ik vond het wat veel om in een keer te doen! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot gauw!

 

Dewi.

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Mona (donderdag, 23 augustus 2012 17:40)

  Wat een leuke spulletjes zeg! Ik vind het super leuk om jou shoplogs te lezen!

 • #2

  Kick (vrijdag, 31 augustus 2012 10:18)

  Goed geshopt, zo te zien, wat een leuke spullen!

 • #3

  Thijs (zondag, 02 september 2012 11:16)

  Heb je nog wat laten liggen in de verschillende Tigers? Lijkt wel of je alles hebt gekocht en meegenomen naar Nederland!

  Trouwens: CPH is de code die in het vliegverkeer gebruikt wordt voor de luchthaven van Kopenhagen. Je vliegt dus van AMS naar CPH!

  Leuke shoplog!