Wibra bodybutter

Een tijdje geleden kocht ik bij de wibra een bodybutter. Ik was nog nooit eerder bij de wibra geweest dus vond het erg leuk dat ik deze bodybutter vond, voor 1 euro! 

Voor de wibra-newbees zoals ik: de wira is eigenlijk een soort zeeman met hele goedkope dingen. Ik kom er na dit bezoek nog steeds vrijwel nooit, maar soms vind ik het toch wel leuk om er eens rond te snuffelen op zoek naar goeie koopjes. Met name de beauty afdeling vind ik leuk omdat daar toch wel wat verassing tussen zitten, zoals deze bodybutter!

De geur is jasmijn, alhoewel ik dat niet erg terug vind komen. Ik zelf heb niet zo'n goede neus dus heb ik mijn moeder gevraagd waar zijn hem naar vind ruiken. Ook zij vind hem erg lekker ruiken maar kan de geur niet helemaal plaatsen, niet naar jasmijn inieder geval!

De substantie is een dikkige creme, maar als je hem opsmeert is ie helemaal niet zo dik meer en voelt het meer dun, begrijp je een beetje wat ik bedoel? Als je naar mijn vinger kijkt die je een dikke klont. Maa als je het uitsmeert voelt het meer als eenn creme, geen echte bodybutter dus die we kennen van de bodyshop of de kruidvat..

Het is dus geen echte body butter, maar meer een romige creme. De ingredienten lijst is een beetje abra-cadabra voor mij maar ik denk niet dat er veel werkzame stoffen in zitten. Hij maakt mijn huid zacht meer niet. Voor 1 euro heb je een lekkere creme!

Reactie schrijven

Berichten: 0