Fashion begrippen

In de mode (blog)  wereld zijn er bepaalde termen, begrippen die belangrijk zijn. Op InStijl ga ik elke week wat van die begrippen behandelen, om vandaag te beginnen met:

Forever21: een van de populairste low budget winkeld op dit moment, menig beauty en fashion blogger heeft er besteld of is zelfs naar Belgie afgereisd om de winkel te bezoeken, inclusief ik!

 

Neon: Een populaire trend deze zomer is toch wel neon, wie kent dat nou niet? Een oogverblindende knallende kleur, kan worden gedragen in een klein accentje als een riem of juist in een heel groot oppervlakte.

 

De now buy: Ook dit is op het moment een trend, veel (met name vrouwen) houden een now buy, wat houd dat in? Een maand of zelfs langer niks noppes kopen. 

 

Fashion week: De fashion weeks worden in verschillende steden gehouden maar houden in dat een week lang (of vijf dagen) alle bekende merken hun nieuwste collectie showen.

Dit was de eerste ''fashion begrippen'', ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 

Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Mona (zondag, 05 augustus 2012 15:53)

    Leuk!Ik ga nu zeker even op de site van forever21 kijken!

  • #2

    Puck (zondag, 12 augustus 2012 16:12)

    Heel erg handig om wat te leren over fashion! Ik moet net als Mona ook maar eens op de site van forever21 kijken! (klein spelfoutje: het is no buy en niet now buy :)).