Vakantie update

Ik ben natuurlijk al op tienertoer (hier& hier)  geweest maar ik ga ook nog met mijn ouders op vakantie! Vorige jaren gingen we altijd naar frankrijk, dit jaar wouden we wat anders. We hebben alledrie (ik ben enigst kind) andere beelden van vakantie: op vakantie in de stad, luieren op het strand, door de jungle van Brazilie trekken met alleen een rugzakje. Goed je begrijpt dus dat de keuze vrij moeilijk was! 

Maar we hebben wat gevonden wat aan vrijwel al onze eisen voldoet. Denemarken en Zweden. In Denemarken gaat het vooral om Kopenhagen en in Zweden om de mooie natuur. Voor ieder wat wils dus. Wat het weer betreft zijn Zweden en Denemarken niet de aller warmste landen natuurlijk maar dat was ook een van de eisen van mijn stief vader: niet te warm. Maar als het goed is is het nu zo'n 19 graden met zon en wat regen. Heel fijn dus eigenlijk! Hier onder heb ik even wat foto's op gezocht om jullie een beetje een beeld te geven!

Ik ben er dus nog nooit geweest maar wel heel beniewd! We gaan in Denemarken kamperen en in Zweden kan je wild kamperen wat wij gaan doen maar we gaan daar ook nog in een huisje. Gister hebben we wandel schoenen voor mij gekocht (niet fashionable maar ja) omdat vooral in Zweden hele mooie landschappen zijn om door te wandelen. In Denemarken gaan we vooral naar Kopenhagen wat volgens onze research een hele mooie en leuke shopstad is! 

Maar goed, nu tijd voor wat minder leuk nieuws: doordat ik nu ook op vakantie ga (Puck& Floor zijn al weg) komen er een week geen artikelen meer online! Volgende week komen zowel Puck als Floor weer terug (uit Italie en Canada !!) en nemen dan InStijl weer van mij over en plaatsen dan artikeltjes die ik vooruit heb geschreven en misschien schrijven ze wel een vakantie verslag?! Dus: een week geen artikelen: erg jammer natuurlijk maar we kunnen er niets aan doen, ik hoop dat jullie het niet erg vinden! Gelukkig is het weer in Nederland zo fijn dat iedereen vast aan het strand ligt ;-) 

 

En dan als aller allerlaatste: fijne vakantie iedereen en geniet ervan!

 

Liefs,

 

Dewi

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Mona (zondag, 29 juli 2012 15:02)

  Fijne vakantie! Ik ga dit jaar niet... Maar zou wel heel graag van jullie allemaal een verslag willen lezen! Dus uit Italie, Canada, Denemarken/ Zwesen en Griekenland!

 • #2

  Puck (zondag, 12 augustus 2012 16:09)

  Veel plezier!

 • #3

  Puck (zondag, 12 augustus 2012 16:10)

  Oh ja nog een vraagje, komt er nog een shoplog van de tienertoer? Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd wat je allemaal hebt gekocht :D.