Favo summer basics

In tijdschriften en op internet kom je ze vaak tegen: de ultieme basics top nogwat (meestal 5 a 10), maar ik heb er veel meer! Ik heb een lijst met dingen die bij mij absoluut niet mogen ontbreken in mijn kledingkast. Eerst wou ik er een top zoveel van maken, maar dan kwam ik net niet op een rond getal uit en het was sowieso meer dan 5... Dus vandaag presenteer ik jullie mijn favorieten basics (voor in de zomer)!

De gebleekte/lichte spijkerbroek- Een gebleekte spijkerbroek is onmisbaar in de zomer. Het past overal bij en staat wat zomerser dan een donkerblauwe broek. Ik heb twee gebleekte/lichte spijkerbroeken van de primark en die bevallen erg goed.

De witte broek- Hoewel heel veel mensen de witte broek toch snel met melk fles benen associëren, heb ik dit totaal niet. Een witte broek is na het shortje mijn favoriete zomer broek.

Als ik geen zin heb in een shortje doe ik een witte broek aan. Toch jammer dat je hem maar een keer aankan vanwege de onmogelijk te voorkomen vlekken die er aan het eind van de dag opzitten.

 

Denim short- Tja, ideaal voor in de zomer toch? Als het warm weer is heb ik (meestal) geen zin in een lange broek en ga ik voor een sporty shortje!

Witte short- Ook dit is ideaal voor in de zomer, maar omdat de short wit is lijken je benen net even wat bruiner, win-win situatie!

Creme kleurig t-shirt (met korte mouwtjes)- Op dagen dat ik niet weet wat je aanmoet, voor onder een blazer of giletje of bij een shortje en een ketting. Met een creme kleurig t-shirt kan je alle kanten op.

Witte blazer- Een witte blazer is ideaal voor in de lente, wanneer het nog net geen korte mouwen weer is maar wel zonnig. De witte blazer is gewoon wat zomerser dan een zwarte.

 

Een paar All Stars- De klassieke gympen en mijn all time favorite, in alle kleuren te verkrijgen. Hoog of laag. Sommige mensen krijgen zweet voeten in All Stars maar dit is makkelijk te voorkomen met een leren zooltje. 

 

Wit oversized t-shirt- Met oversized bedoel ik niet een wit shirt uit mijn vaders kast, maar een iets wijder maar toch nog mooi zittend shirt. Leuk voor bij een shortje (let wel: geen witte short!) of een lichte spijkerbroek. Simpel en clean.

 

Sandalen- Elegant en lekker lopend. Sandalen passen bij alles en zien er net even wat minder casual uit dan slippers.

 

Havaianas- De bekendste slippers volgens mij. Vrij prijzig maar zullen niet zo snel kapot gaan. Slippers zijn lekker makkelijk en lopen ook lekker.


Dit waren mijn favo basics! 

Reactie schrijven

Berichten: 0