Outfit: 'Casual vs. netjes'

Vandaag eens een outfit! Ik doe dit normaal nooit, omdat mijn outfits over het algemeen nooit zo speciaal zijn, maar vandaag dacht ik: laat ik eens niet voor de zoveelste keer dat ene shirtje uit de kast trekken, maar laat ik eens een combinatie aantrekken die ik nog nooit gedragen heb!

En dat werd dus wat je op de foto hierboven kan zien! Alles heb ik individueel al gedragen, maar zo bij elkaar nog nooit. Opeens kwam dit in me op en toen ik het daadwerkelijk aantrok, zag het er nog best wel leuk uit! Wat ik draag:

 

- Basic zwart topje van de H&M

- Blousje van Esprit. Deze heb ik eigenlijk alleen nog maar in combinatie met een grijs taillerokje (van de Sting) gedragen, maar zo vind ik hem ook erg leuk, gewoon als 'vestje'! Casual, maar toch netjes (vandaar de titel). Ik heb de mouwen opgestroopt, anders vind ik hem eigenlijk niet zo leuk.

- Een simpele blauwe spijkerbroek (niet op de foto te zien, maar het was niet heel boeiend ;-)).

- Ketting van de Primark. De enige ketting van de Primark (ik had er 4) die niet gesneuveld is... Primark, leuke prijsjes hoor, maar de kwaliteit valt dan ook niet echt goed te noemen... Ik vind deze ketting wel erg leuk!

Edit: In de avond ging ook deze ketting kapot, helaas :'(. Dat doet me eraan herinneren dat deze ketting al eerder kapot was gegaan, maar toen heb ik hem weten te maken, dat gaat nu denk ik niet meer lukken...

 

Vertel me in de comments of je het een leuke outfit vindt! Is dit jouw smaak, of past dit totáál niet bij je? Ik ben benieuwd!

 

Puck 

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Mona (woensdag, 18 juli 2012 21:13)

    Mooie outfit, mijn stijl is alleen wat stoerder, dus dit is niks voor mij :-). Jammer van die ketting, die vind ik echt super leuk!

  • #2

    Floor (vrijdag, 20 juli 2012 17:30)

    Dit is wel echt precies mijn stijl! Heel leuk!!