Boter tegen droge nagels

Mijn nagels zijn niet de allermooiste, en daarom kan ik er al helemaal niet tegen als ze er nog slechter uitzien door dat ze bijvoorbeeld te lang zijn, scheuren of chippen en dan flip ik bijna en heb ik de neiging om het ter plekke te bewerken. Wat natuurlijk heel vaak niet kan, dus zit ik me er de hele dag aan te storen. Een vervelende gewoonte.

 

Toen mijn nagel er laatst zo uitzag begrijp je vast wel wat er met mij gebeurde toen ik er achter kwam dat ik nul verzorgings spullen in huis hadden...

En ja, wat nu, dacht ik? Dan maar wat boter uit de koelkast! Boter is heel erg vet dus zou perfect moeten werken tegen droge nagels en velletjes, toch?

Ik kwakte lekker veel boter op mijn nagel en liet dat rustig intrekken. 

Hier nog even een foto van de boter die ik gebruikte. Hij is van Albert Heijn eigen merk.

Na een tijdje, tien minuten? Kwam ik tot de conlusie dat het niet intrekte dus veegde ik het een beetje uit over de rest van mijn vinger.

En dan is de belangrijkste foto verloren gegaan, ik snap nog steeds niet waarom het niet kan, maar op de een of andere manier kan ik die niet uploaden... Erg jammer natuurlijk maar dan zal ik het eind resultaat maar beschrijven, op de foto hierboven kan je het al een beetje zien denk ik.

 

Alle velletjes zijn verdwenen en het is helemaal zacht geworden! Als ik geen creme in huis heb ga ik zeker weten boter gebruiken! Het duurt wat langer omdat het zo langzaam intrekt maar het resultaat mag er wezen, een goeie budget optie dus!

 

Dewi

 

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Puck (woensdag, 18 juli 2012 13:44)

    Wow, super handige budget tip!!