Tienertoer update

Morgen is het dan zover, morgen stap ik samen met Rosel in de trein om op tienertoer te gaan. Ik vind het eerlijk gezegd best wel spannend. Zo alleen met de trein en in steden waar ik nog nooit geweest ben. Maar het is een leuke manier van spannend, ik heb er zin in spannend, zeg maar! 

Toch wil ik zo laag mogelijke verwachtingen. Waarom? Omdat het dan meestal nog leuker wordt! Ken je dat? Als je ergens geen zin in hebt, wordt het leuk. En als je je ergens heel erg op verheugt, valt het tegen. Nou dit wil ik juist voorkomen!

Het weer: ookal is het zomer, het weer lijkt het nog niet te willen accepteren. De regen nu best wel mag stoppen, en dat de zon wel mag gaan schijnen. Een paar graadjes warmer zouden ook wel een leuke bijkomstigheid zijn trouwens, maar ja dat zijn dingen waar we allemaal over klagen en waar we niks aan kunnen doen. Gek eigenlijk, de mens kan zoveel, maar niet het weer veranderen. Nu ik er over na denk...

Maar goed. Dan maar wat dikkere vesten met capouchon aan! Hierdoor laten we ons niet tegen zitten. 

Hoe staat het met je voorbereidingen? Goed, er was een probleem dat ik geen rugzak had.. Wat vrij onhandig is als je al je bagage zelf moet dragen! Maar daarom heb ik gister maar eentje gekocht bij de v&d, geen beauty maar wel handig. Eerst wou ik een eastpack, maar omdat ik maar een week weg ga en verder nooit een rugzak gebruik vond ik het een beetje te veel geld. Dan maar een soho die ook prima is!

Vandaag ben ik begonnen met inpakken, ik had vooraf al een lijstje gemaakt zodat ik (hopelijk) niks zou vergeten. En vandaag heb ik die nog wat aangevuld en zit alles in me tas. Omdat we vroeg weggaan (kwart voor tien) heb ik ook alvast klaar gelegd wat ik aan doe, zodat ik niet heel erg hoef te haasten.

We hebben van te voren een boekje gemaakt met waar we moeten over stappen etc zodat we (again: hopelijk) niks missen, zoals de vorige keer (toen mistten we vier uhum treinen... ik geef de schuld maar aan de starbucks...). 

Dus ja, dat was het! Ik ben erg benieuwd waar jullie op vakantie gaan, dus laat het me weten in de comments! En fijne vakantie iedereen natuurlijk!

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Puck (zondag, 15 juli 2012 21:55)

    Klinkt heel erg leuk!!