Mini shoplog!

Voor de tienertoer had ik wat mini beauty spulletjes nodig. Dus ben ik vandaag even naar de kruidvat gegaan en die ingekocht! Vandaag dus even een (dubbel) mini shoplogje tussen door.

Ik dacht dat een mini deo wel handig zou zijn, dus kocht ik deze. De oplettende lezers hebben vast al opgemerkt dat dit geen deo is... Nee, daar kwam ik ook achter helaas, toen ik al thuis was. Het is een haarspray! Dus niet geheel nutteloos maar wel jammer dat ik niet even de verpakking heb bekeken, maar ja. Eigenschuld (goed zittend haar!) dikke bult!

Deze make-up remover doekjes van essence zijn ook enorm handig! Ik had ze al een hele tijd terug zien liggen bij de kruidvat en toen dacht ik al, he! Die zijn handig voor de tienertoer! Ik was al van plan om doekjes mee te nemen  i.p.v remover+watjes wat veel zwaarder is dus is zo'n mini verpakking al helemaal ideaal!

Wat mini shampo betreft was er niet veel keus: andrelon, of deze. Thuis gebruik ik altijd al andrelon dus dacht ik:  ik probeer deze gewoon! Het is een shampo van gliss-kur een mark waar ik tot nu toe alleen een ontklit spray van had geprobeert. Verder is het natuurlijk een mini verpakking dus als ik het niet fijn vind zit ik niet met een mega fles op gescheept. En het is natuurlijk ook fijn dat je niet met een mega fles in je rugzak van plek naar plek hoeft te slepen!

Een zonnebrand van kruivat eigen merk, tja ik weet niet precies wat voor weer het volgende week gaat worden maar het is zomer dus zonbescherming is wel nodig.

En als laatste een douchegel van kneipp, deze heb ik ook in het groot en vind ik heel erg fijn. Die gaat dus ook mee!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, zo'n artikeltje tussen door! Normaal gesproken plaats in alleen artikelen om de dag, maar omdat ik vandaag ben wezen shoppen en ik in het weekend ook een artikel plaats over de tienertoer leek het me wat leuker om het vandaag te plaatsen. Daarbij moet ik ook even zeggen dat de foto's niet je-van-het zijn... Ik heb wat geëxperimenteerd maar ik vind het niet heel geslaagd... Ik hoop dat jullie het niet erg vinden! 

 

Ik heb alle mini's gekocht bij de kruidvat en ze waren allemaal rond de 1 euro. 

 

Dewi

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Puck (vrijdag, 13 juli 2012 13:26)

    Leuk, leuk, leuk!