Tag: 'Nailpolish and me'

Vandaag de allereerste tag in de hele InStijl-geschiedenis! Het is de 'Nailpolish and me' tag en het gaat over, jawel, nagellak! Ik ben gék op nagellak en toen ik deze tag zag op Teskuh.nl , wist ik: deze tag moet ik gewoon doen! Ready, steady, go!

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?

37. En dat verbaast me, want de vorige keer dat ik ze telde waren het er 10 minder! Tja, voor sommige mensen is 37 weinig, voor andere mensen is 37 veel. Wat ik zelf vind? Ik vind het prima. Eerst wilde ik superveel nagellakjes, maar nu ik er zo over nadenk vind ik dat eigenlijk zonde, al zijn alle lakjes welkom natuurlijk! Ik ben gek op nagellak kopen, dus ooit zullen het er ooit wel zoveel worden als ik van droomde! ;-)

 

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?

Essence. Grappig, want ik dacht dat ik er veel meer had van Catrice! Ik vind Essence een superleuk merk hoor, daar niet van, maar ik vind Catrice nog nét even iets fijner. Ach ja, niks aan te doen! Of eigenlijk wel... inslaan! Haha, dat doe ik toch maar niet, ik vind de laatste tijd de kleurtjes van Catrice én Essence een beetje tegenvallen. Maar jongens, ik dwaal af. Verder met de volgende vraag!

 

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?

Oei, lastig, ik heb heel veel verschillende kleuren! Maar dan denk ik toch paars. Of groen. Of blauw. Ik weet het niet! Sorry... In ieder geval die drie kleuren die ik net opnoemde, die komen toch wel het meest voor.

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?

Tuurlijk zijn er kleuren die ik niet heb, maar van de 'basis kleuren': zwart en mintblauw (terwijl ik dat een supermooie kleur vind!). Dat is het wel, denk ik. Wel heb ik alle finishes, of in ieder geval bijna alle finishes. Cream? Check. Metallic? Check. Glitter/shimmer? Check. Parelmoer? Check. Zijn er verder eigenlijk nog finishes? 

 

5. Welke nagellak draag je het meest?

Weer zo'n moeilijke! Maar dan denk ik... Sold Out Forever van Catrice. Al heb ik die al een lange tijd niet gedragen! Maar van alle keren dat ik nagellak droeg, is Sold Out Forever denk ik het vaakst voorgekomen. Maar ook hier weer: dat verschilt heel erg! Ik kan niet een nagellak opdoen, als hij gechipt is hem eraf halen en vervolgens weer diezelfde nagellak opdoen. Ik wil afwisseling!

 

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?

Dat zijn er twee, allebei van Miss Sporty. Allereerst nummer 10. Dit is gewoon een doorzichtige kleur die ontzettend stroperig is geworden. En dan nummer 344, een lila kleur. Ook deze is heel erg stroperig en dik geworden. Tja, ik vind het gewoon moeilijk om dingen (in dit geval nagellakjes) weg te gooien...


7. Gebruik je een basecoat?

Ja! Als ik geen basecoat gebruik trekt het supersnel in mijn nagels (eigenlijk bij iedereen wel), dus een basecoat is voor mij essentieel! Ik gebruik een Essence basecoat, van de nail art lijn.

 

8. Gebruik je een topcoat?

Nope... ik vind het niet echt nodig, aangezien mijn nagellak lang genoeg blijft zitten naar mijn mening. Al heb ik wel hele zwakke nagels, raar! Ik vind topcoat wel mooi voor de glans, maar ik ben lui en heb geen zin om er eentje te kopen en zeker niet om na een laagje basecoat en twee of meer laagjes kleurlak, nog een topcoat aan te brengen, haha.

 

9. Stempelen of uit de losse hand?

Uit de losse hand, maar dat komt meer omdat ik geen stempelsetje heb ;-).

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?

Liever een crème finish.Ik vind glitters/shimmer op zijn tijd wel mooi, maar crème finish vind ik gewoon het allermooist, valt verder niet veel over te zeggen :-).

 

11. Voel je je kaal zonder nagellak?

Nee, zeker niet. Ik kan maanden zonder nagellak rondlopen, maar ik vind het gewoon leuk om mijn nagels een kleurtje te geven! Als ik mijn hele leven zonder nagellak zou moeten, zou ik dat niet erg vinden, wel jammer, want ik vind het gewoon leuk!

 

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?

Nul! Het gebeurt wel vaak hoor, dat ik weken geen nagellak koop, omdat ik helemaal niet zo vaak in het dorp/de stad kom. Wel was ik vorige week na een lange tijd (zeker een paar maanden) weer in het dorp, toen heb ik wel 2 lakjes gekocht! Voor de geïnteresseerden: een lakje van Gosh: 'Bubblegum' en eentje van Essence: 'Let's go wild' (die heb ik nu op mijn nagels :-) ).

Dat was het! Laat me weten wat jullie van deze tag en mijn antwoorden vonden en of ik vaker tags moet doen. En weet je nog een tag die ik écht moet doen? Let me know!

 

Puck

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Lisa (woensdag, 11 juli 2012 11:13)

  Echt super leuk!!!!! Tags mogen zeker vaker!

 • #2

  Floor (woensdag, 11 juli 2012 17:57)

  Leuk! Heb je ook een matte kleur?

 • #3

  instijl (vrijdag, 13 juli 2012 13:24)

  @Floor, niet een nagellak met een matte finish, wel een matte topcoat! Maar je hebt gelijk, je hebt ook nog de matte finish!