Wat maakt mij gelukkig of blij?

Wat maakt mij gelukkig of blij? Na de klik 5 dingen waar ik gelukkig of blij van wordt, wees vrij om bij de comments te vertellen wat voor jou geldt!

1. Zomer. En dan een zomer waarin de zon schijnt en het iedere dag 25 graden (of warmer) is. De zomer die op dit moment gaande is maakt me verdrietig, maar dit is een artikel over leuke dingen dus daar ga ik verder niet op in. Edit: op dit moment is het wel lekker weer, maar dit schreef ik toen het koud was en steeds regende, vandaar!

 

2. Als ik aan het optreden ben, voornamelijk bij een dans, en de mensen mee gaan klappen. Dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht die niet meer weg te krijgen is. Of het applaus na een optreden, of het nou zang, acteren of dans was, dat applaus doet me veel. Sowieso wordt ik blij van optreden. Oh ja, en de complimenten die je krijgt ná een optreden. Awesome.

 

3. Een goed gesprek voeren met vriendinnen, lachen met vriendinnen, foto's maken met vriendinnen... Kortom: vriendinnen maken me blij.

 

4. Lachen. Van een glimlach door een mooie herinnering tot de slappe lach hebben waar je buikpijn van krijgt. Gewoon, lachen.

 

5. Dat gevoel wanneer je iets goed gedaan hebt, of wanneer je je doel bereikt hebt. Al is het alleen maar omdat je voor het vak waar je normaal helemaal niet goed in bent een goed cijfer haalt voor een proefwerk. 

 

Puck

 

Bron foto 1

Bron foto 2

Reactie schrijven

Berichten: 1
 • #1

  Mona (donderdag, 16 augustus 2012 21:58)

  1. Een leuk tv programma op tv.
  2. Mijn favoriete liedje op de radio horen.
  3. Cadeautje krijgen.
  4. Zon
  5. Zulke artikelen!
  Leuk om te lezen: be happy!