Floor is Instijl

Lachen, volgens mij, het mooiste wat er is. Ik houd van lachen. Van een leuke glimlach tot gewoonweg de slappe lach. Mijn lach is misschien niet de mooiste die er is. Maar ik lach wel (meestal moet ik lach om mijn eigen lach, haha)!

 

Wanneer ik lach voel ik me vrolijk en blij. Zo gek is dat ook niet, want lachen hoort o.a bij blijdschap. Voor mij maakt het niet uit waar, hoe en waarom ik lach, maar dat ik lach! of ik nu met mijn vriendinnen moet lachen om die flauwe grap, hard moet lachen om een youtube-filmpje of gewoon moet lachen om die stomme blunder die ik net gemaakt heb. 

 

 

Als je kijkt op Facebook, Twitter, Hyves etc. zie je weinig meisjes lachen, en waarom?! Waarom staat een groot deel van de meiden met een duckface op de foto? Misschien doe ik het soms onbewust ook, maar als je lacht ben je zoveel mooier! Je hoeft natuurlijk niet op de foto te staan met je ogen dicht en je mond wijd open zodat het lijkt alsof je de  slappe lach hebt, maar een glimlach is al genoeg.

 

 

En als je het moeilijk vindt om met je lach op de foto te gaan kan je misschien gaan oefenen, maar de mooiste glimlach komt uit je hart (Dus kijk ook nog even die melige vakantie foto's terug).

 

 

Maar je hoeft natuurlijk niet alleen op foto's te lachen, maar lach wanneer je wil! Lach wanneer je de eerste zonnestralen achter je gordijn ziet, lach wannneer je een 10 hebt voor dat moeilijke proefwerk, lach wanneer je dat leuke shirtje nu afgeprijsd in de sale ziet hangen en ga zo maar door. Nu wil ik niet zeggen dat je je hele leven met een fake glimlach door het leven moet gaan, maar schaam je niet om te lachen! Durf te leven, durf te lachen! 

Je bent mooi!

 

 

Edit: Met lachen gebruik je 20 spieren, het is dus heel gezond!

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Mona (maandag, 02 juli 2012 08:25)

  Leuke collum! Ik zal erom denken ;-)

 • #2

  Puck (maandag, 02 juli 2012 18:52)

  Heel erg mooie, leuke en inspirerende column!

 • #3

  Puck (maandag, 02 juli 2012 18:53)

  Oh, en leuk plaatje! ;-)