Inglot mascara

Inglot zit sinds niet zo heel lang geleden bij ons in Alkmaar in de v&d. Mijn moeder was op zoek naar een nieuwe mascara en verwarde Inglot met e.l.f dus vroeg ze daar om een e.l.f mascara. Huh? Zei de verkoopster, bedoelt u misschien Inglot? Eh ja dat zou wel eens kunnen...

Dus kwam mijn moeder thuis met een Inglot mascara. Over Inglot is al wel veel geschreven maar dan vooral over de oogschaduws. Mijn moeder had de mascara maar aan mij gegeven om te testen dus hierbij: een review!

De mascara belooft lange en ''curly'' wimpers, We zullen eens zien!

En dan nu de verpakking, heel basic met niet veel tekst. Hier hou ik van! Niet veel gezeur over hoe geweldig hij wel niet is. Gewoon een strakke verpakking. De mascara werd trouwens geleverd in een doosje wat ik wel heel netjes vind. 

Het borstetje is niet wat je verwacht bij een mascara die krullende wimpers belooft. Maar je kan wel overal heel makkelijk bij en ook de kleineste haartjes meepikken. Hij krult mijn wimpers niet echt moet ik eerlijk zeggen. Nu krul ik sowieso mijn wimpers met een wimper kruller dus heb ik er geen last van. 

Hij maakt mijn wimpers wel langer en voller, hij klontert niet en verzwaard ook niet, wel merk ik dat er altijd een heel klein beetje mascara onder mijn oog zit aan het eind van de dag. Dit veeg ik dan gewoon weg met vinger. 

Ondanks dat ik een beetje kritiek heb op de mascara, vind ik hem wel goed. Heb je van jezelf al gekrulde wimpers of vind je het geen probleem om deze te krullen? Dan is deze mascara geschikt voor jou. 

 

Hij was zo rond de 11 euro.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0