Favoriete sieraden

Vroeger droeg ik bijna nooit sieraden, nu begint ik er steeds meer van te houden! Daarom laat ik jullie vandaag mijn favorieten sieraden zien!

Deze ketting kocht ik een tijd geleden bij de v&d in de sale, zoals je kan  zien is het een rode roos. Ik draag deze ketting vooral als ik een outfit wat meet pit en kleur wil geven. En natuurlijk ook gewoon omdat ik hem mooi vind!

Dit vind ik een heel schattige ketting! Van een afstant zie je het niet maar als je dicht bij staat zie je dat er een hertje in staat! Ik kocht hem samen met mijn moeder in frankrijk in een heel klein winkeltje.  Het is een heel dunne hanger met een bloemetje en zwarte ketting.

Deze ketting komt van de primark kinder afdeling voor maar 1,50! Een beetje kinderachtig is 't ook wel maar ja hij komt dan ook van de kinder afdeling. Het fel roze hartje vrolijkt mijn outfit gewoon op en ik wordt er blij van! Dat het een beetje kinderachtig is vind ik helemaal niet erg dat past namelijk wel bij mijn leeftijd van 13 jaar ;-).

Weer zo'n funky ketting! Deze ketting staat altijd heel grappig omdat het een stropdasje is! Ik kocht deze een tijd geleden in de sale bij de new yorker.

De uilen ketting! Was vorige winter (als ik het goed heb) heel erg in. Nog steeds kan ik erg genieten van mijn eigen uilen ketting van de claires!

Dit is de nieuwste van al de favorieten! Ik kocht deze ook bij de v&d bij een vestje met polkadots maar ik vind dat hij ook leuk past bij andere outfits!

Ik draag niet zo vaak arm bandjes maar vind het wel leuk om er meerdere bij elkaar te dragen. 

Het gelukspoppetjes armbandje kocht ik op de Noordermarkt, de blauwe in een winkeltje in Leiden en de andere blauwe van een soort glas en de houten met heilige stickers weet ik niet meer. Samen vind ik dit leuk staan!

En dan als laatste maar misschien wel het leukste, deze ring!

Een funky en grappige ring met oogjes. Als ik deze om heb moeten mensen vaak lachen: 'wat voor aparte ring heb jij om?' En het leukste: ik kocht deze voor maar 0,50 cent in een heel schattig winkeltje in Alkmaar!

Zoals je ziet hou ik van chunky sieraden! 

Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Puck (maandag, 25 juni 2012 19:41)

  Leuke sieraden!! Maar waar kocht je die glazen blauwe ketting nou? Oh ja, spellingsfoutje :$: afstanD in plaats van afstanT ;).

 • #2

  Puck (maandag, 25 juni 2012 19:42)

  Oepsie! Ik bedoelde natuurlijk glazen blauwe ARMBAND ;).

 • #3

  Floor (dinsdag, 26 juni 2012 21:18)

  De blauwe glazen armband kocht je ook op de Noordenmarkt, samen met mij ;)

 • #4

  Michelle (woensdag, 27 juni 2012 15:22)

  Je hebt die roze ring helemaal nooit om ***

 • #5

  InStijl (woensdag, 27 juni 2012 17:31)

  @michelle ken ik jou?

 • #6

  Floor (woensdag, 27 juni 2012 20:19)

  Het is trouwens 0,50 euro en 50 cent nu zeg je een halve cent ;p veder slaat de reactie van Michelle natuurlijk nergens op..