Nieuwe 'verslaving': Cimorelli!

Bron

 

Hoe ik eerst beautyfilmpjes keek op Youtube, kijk ik nu de covers van Cimorelli, 6 zussen die stuk voor stuk prachtig kunnen zingen. De jongste is 12 (net geworden!) en de oudste is 21. Op Youtube zijn ze al erg succesvol en ze zijn nu een beetje bezig om door te breken, bijvoorbeeld door hun eigen album uit te laten komen! Ik schrijf dit artikel nu met hun originele, zelfgeschreven nummer 'Million Bucks' op de achtergrond, een erg leuk nummer, ze hebben echt heel erg veel talent! Na de klik een paar van mijn favoriete covers van Cimorelli.

Hier vertellen ze aan het einde ook wat over zichzelf, handig als je ze nog niet kende :-).

In dit filmpje zie je welke nummers er op hun album staan (genaamd: 'Cim Fam EP').

Dat einde, haha!

Ik ben in ieder geval verslááfd! Ik vind het trouwens super leuk dat ze aan het begin altijd hun naam zeggen en aan het eind de bloopers laten zien, dat maakt alles nog net even wat persoonlijker! Oh ja, Cimorelli is hun achternaam, vandaar dat ze zo heten :-).

 

Ik ben fan! Wat vinden jullie van Cimorelli?

 

Puck

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Floor (woensdag, 20 juni 2012 20:24)

  Jaa!! Ik vind ze super goed! Volgens mij heb ik jou aangestoken... Ik vind vooral million bucks bij Clevertv erg goed. En ik moet altijd heel erg lachen bij Call me mabye met MattyB en ook hun eigen versie!!

 • #2

  instijl (donderdag, 21 juni 2012 18:47)

  Ja, jij hebt me inderdaad aangestoken! ;D. Ik ben het helemaal met je eens!!

 • #3

  Juicer Review (donderdag, 11 april 2013 10:43)

  This is a great article! Thank you for sharing!